Ombre tusvonal videó | Pupa szemceruzák



Szombaton feltöltődött a heti videó, amiben egy színátmenetes tusvonal elkészítését láthattátok. Ebben a bejegyzésben megmutatom, miket használtam a sminkhez, illetve megragadom az alkalmat és írok egy kicsit a három szemceruzáról, amivel a tusvonal készült.  Sajnos nem mondhatom, hogy el vagyok ragadtatva. 


Beszúrom ide a videót is, ha esetleg még nem láttátok volna. Ha nem működik, megnézhetitek IDE kattintva a YouTube csatornámon.
A termékekért görgessetek lejjebb! :) 


Amit használtam: Alapnak a Catrice Prime and Fine került fel, erre vittem fel a Maybelline The Nudes palettájának bőrszínét az ujjammal. A felső vízvonalamat a Flormar Ultra Black szemceruzájával húztam ki, a pilláimra pedig a kedvenc spirálom, a Maybelline The Colossal Volum' Express Smoky Eyes került. Meg persze a Pupa nyári kollekciójának 3 szemceruzája...


A boltban beleszerettem ebbe a három ceruzába, de nem lett velük felhőtlen a viszonyom. A teszter alapján imádtam őket, a sajátjaimat akkor próbáltam ki, mikor a tusvonalat készítettem, a videóban is érintetlenül láthattátok őket. Na mármost, aki szemfüles, kiszúrhatta, hogy a középső képen nem szerepel a világoszöld ceruza. Már akkor sem voltam vele megelégedve,  mikor először használtam, láthatjátok a videóban is, hogy nem lett szép a vele készített rész. Maszatos lett, mert a ceruza kemény és darabos volt. Mikor legközelebb használni akartam (két nappal később) csonttá volt száradva. Teljesen kitekertem, a legaljáig száraz volt. Bontatlan csomagolásban, ~2000 Ft-ért vettem. Ment a kukába. :(

A legsötétebb szín sem az igazi, kicsit az is kemény, de egy kis melengetéssel használható. Viszont többszöri áthúzással - amire szüksége van, mert elsőre halovány színt ad - elkezd leperegni kis pikkely szerű darabokban. A középre használt fényes zöldeskék viszont szuper, még csak nem is nagyon kell többször átmenni rajta, hogy fogjon. Azt bátran ajánlom megvételre. Viszont mindhárom ceruzához ajánlom a kétfázisú sminklemosót, mert máshogy nem nagyon lehet megszabadulni tőlük. 

Igaz, hogy a ceruzákra mérges vagyok, de azért a sminket nagyon szerettem megcsinálni és viselni is. Nektek hogy tetszik? 

6 megjegyzés:

  1. Jó ötlet, mára csinálok valami hasonlót

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, hajrá! :) Ha van kedved, mutasd meg FB-on vagy Instagramon, mit alkottál! :)

      Törlés
  2. Atyám ez milyen jó ötlet, nagyon jól sikerült.

    VálaszTörlés
  3. Nagyszerű színkombináció, bár sajnálattal olvasom, hogy a ceruzák annyira nem jó minőségűek. :( Szép smink, jól áll! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Hát sajnos... Bár lehet, hogy pont csak rosszakat fogtam ki. A világoszöldből legalábbis. :/

      Törlés