L'Oréal Professionnel PRO FIBER | Videó


Még júliusban részt vettem a L'Oréal Professionnel blogger napján, ahol is a márka újdonságával, a Pro Fiberrel ismerkedtünk meg. Készítettem egy videót is a rendezvényről, illetve ebben a (videóhoz tartozó) bejegyzésben olvashattok részletesebben a termékekről, és arról, nekem hogyan váltak be. Illetve meg tudjátok nézni teljes terjedelmükben a hivatalos videókat is, amikből az én videómban csak részleteket láthattatok. 


Nézzétek meg a videót és/vagy görgessetek lejjebb! Ha nem működik IDE kattintva megnézhetitek a YouTube csatornámon.


Idővel a hajunk sérülékennyé válhat, elveszítheti a fényét, durva tapintású lehet, elvékonyodhatnak a hajszálak és a hajvégek is elkezdhetnek töredezni. Sok fodrászati kezelés van, ami ezeken a tüneteken hivatott segíteni, de ezeknek a hatása általában az első otthoni hajmosásig tart, amikor is szó szerint "kimossuk a hajunkból a kezelést".



A L'Oréal Professionnel ezen akart változtatni így 15 év kutatás után megérkezett a Pro Fiber, ami egy hosszantartó, teljeskörű hajápoló program az igénybevett hajra. A program forradalma az Aptyl 100 molekulakomplex, mely egyszerre regenerálja a haj külső és belső szerkezetét.


A program első lépése a szalonkezelés, a haj feltöltése, azonnali regenerálása nagy dózisú, ápoló hatóanyagokkal. Az otthonra szánt termékek használatával a hatóanyagok nem mosódnak ki a hajból, a kezelés eredménye 4 hajmosásig tart. A 4. hajmosáskor a RE-CHARGE hajregeneráló újratöltő koncentrátum újratölti a hajat az APTYL 100 molekula-komplexszel. Így a szalonban elért hatás akár 6 héten át megőrizhető. 


A haj sérülésének mértékében három szintet különböztet meg a L'Oréal Professionnel; az első szintnél csak a kutikula (hajszál külseje) sérült, a második szintnél a kutikula és a kortex (a hajszál belseje) sérült, a harmadik szintnél a kutikula és a kortex is nagymértékben sérült. A roncsoltság mértékéhez igazodva biztosít otthoni termékeket a Pro Fiber termékcsalád. 

RECTIFY - 1. szintű hajkárosodás, a hajfelszín újjáépítése. Száraz, halvány fényű, színe élénkségét elvesztő hajra, elvékonyodott hajvégekre. A termékek vibráló, citromos, mézes illatúak.
RESTORE - 2. szintű hajkárosodásra, a hajszál regenerálása. Festett, durva tapintású hajra, töredezett hajvégekre. A termékek fűszeres, virágos illatúak.
RECONSTRUCT - 3. szintű hajkárosodásra. Erősen roncsolt, fénytelen, matt, kifakult hajra, élettelen hajvégekre. A termékek fűszeres, édes, erősen vaníliás illatúak. 

RE-CHARGE ampulla - APTYL 100 molekulával, a 4. hajmosásnál alkalmazható a megszokott hajápoló helyett. A hajszálak feltöltődnek a hatóanyagokkal, a szalonszolgáltatás hatása így sokáig megtartható. Egy csomagban 6x10 ml újratöltő ampulla található.

Sampon: 3850 Ft
Balzsam: 4600 Ft
Pakolás: 5600 Ft
Szérum: 5600 Ft
Újratöltő ampullák: 6379 Ft

Az árak tájékoztató jellegűek, szalononként eltérhetnek. A szolgáltatás és a termékek csak a kiemelt szalonokban érhetőek el. 
Szalonkereső: www.salonexpert.hu 


A blogger nap alkalmával meghatározták a hajunk roncsoltságának mértékét és megkaptuk kipróbálásra a számunkra megfelelő termékeket. Az én csomagomba a RECTIFY sampon, balzsam és szérum került. A csomagolás nagyon tetszik, egészen különleges a forma és a szín is. 

A sampon eléggé átlátszó, híg, enyhén géles állagú. A balzsam krémes, selymes, sűrűsége közepes. A szérum picit meglepő volt, mert zselés állaga van és tömörebb, mint amire alapból számítottam. Törölközőszáraz hajra kell felvinni és nem kell kimosni, hővédő hatású. Mindhárom terméknek ugyanolyan, mézes illata van. Számomra kifejezetten olyan, mint a mézes Negro. 


A legnagyobb és állandó problémám a hajammal a töredező hajvégem (ezen vágással szoktak segíteni) illetve, ami talán még nagyobb probléma volt, hogy kezdett durva tapintásúvá és fénytelenné válni. A hajvégek minden hajmosással egyre szebb állapotba kerültek, elkezdtek eltűnni a hajszálak végén csücsülő fehér pöttyök. A haj tapintásán viszont azonnal, az első hajmosás után éreztem a változást. Puhább és fényesebb lett és könnyebb kifésülnöm, mint eddig. (Gubancolódásra nem volt hajlamos, de a hajhossz szárazsága miatt nehéz volt fésülni.) Nagyon tetszik a változás, élvezem, hogy újra szépnek látom a hajam. Csak az otthonra szánt termékeket próbáltam ki, szalonkezelésen nem vettem részt, de így is szemmel látható a javulás. 

Kipróbálnátok a PRO FIBER kezelését, termékeit? Jártatok már szalonkezelésen? 

2 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon látványos a különbség, ezek után én is szívesen kipróbálnám:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha kipróbálod, meséld el, neked hogy vált be! :)

      Törlés