PiCture pOlish Moscow



Amikor megvettem a PP Paris lakkját (ITT írtam róla), fájó szívvel hagytam ott a mai bejegyzés lakkocskáját. Aztán mikor hétvégén a barátommal kirándultunk, bepótoltam a lemaradást és enyém lett Moszkva. Mikor eljöttünk a Nailland pulttól, csak akkor gondoltam bele, hogy sikerült megvennem a számomra tökéletes őszi lakkot. Direkt, mégis véletlenül. :) 


A csomagolás a piCture pOlish-tól megszokott masszív üveg, rajta matrica Moszkvára jellemző motívummal, a lakk és az együttműködő blogger nevével. A kupak kellemes, kissé gumis tapintású, az ecset közepesen vékony, ellapított és hosszú. A 11 ml-es lakk 3690 Ft-ba kerül, leírása szerint holo részecskéket és színes pöttyöket tartalmaz, burgundi alapban.


Közepesen sűrű, nem könnyen elcsöppenős lakkocska ez, amivel nagyon kellemes dolgozni. Szépen terül, kiegyenlíti a köröm felszínét  és gyorsan szárad. Itt jön a pláne, nagyon-nagyon-nagyon jó fedése van, egyetlen (igaz nem leheletvékonyan felvitt) réteg is elég volt belőle és a képeken is így láthatjátok. 


A színéről és finiséről szólva; a mélyvörös alap csodaszép és nem mellesleg igen felkapott ősszel. Ezzel a holo, nem holo, csillámos vagy pöttyös témával nem tudok tökéletesen megbirkózni, de az biztos, hogy megunhatatlanul sokszínű ez a kicsike. A szobában (hideg fénynél) összességében lilásabbnak tűnik, pinkek, kékek és fehérek (vagy ezüstök?) csillannak benne. Így is szép, de napfénynél! Aranyat, narancsot és/vagy pirosat is látok csillanni, az alap pedig melegebbnek, pirosasabbnak tűnik, ezzel még ősziesebbre véve a figurát. Önmagában is fényes, fedőlakkot így nem kapott. 5 nap után, minimális körömvégi kopással mostam le. Imádom. 

Ősszel sötétebb színre váltotok sminkben, lakkban? Nektek tetszik ez a lakk? Használnátok, esetleg meg is van? 

6 megjegyzés:

  1. Brutálisan gyönyörű! Jól mutat a körmeiden.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép ez a lakk,még a csomagolása is tetszik.Irigylem a körmeidet.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik. :) Oh, pedig nem sikerült szépen formára reszelni őket, így nem mutatnak olyan jól. :((

      Törlés
  3. Úristen, annyira szép ez a szín. Bár a burgundi személyes kedvencem (ahogy még sok mindenkinek). Valahogy úgy érzem, hogy nem lehet mellé lőni vele :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem véletlenül sokak kedvence a burgundi, szinte mindenkinek jól áll. :)

      Törlés