Őszi újdonságok | Bomb Cosmetics



Visszavonhatatlanul közelít már az ősz, minden színével, illatával. Hamarabb lesz sötét és jönnek a bekuckózós, gyertyázós, olvasgatós esték. Igaz, vár még ránk remélhetőleg az indiánnyár, de lassan jön a csípősebb idő is, amikor egyre inkább vágyunk egy meleg teára, forró kádfürdőre, nehezebb illatokra. Akárhogy is, a BOMB Cosmetics újdonságai között biztosan mindenki talál olyat, amivel szívesen lazítana.

Nemrég bekukkantottam a BOMB főhadiszállására és minden újdonságot megnéztem, megszagoltam és lefotóztam, hogy meg tudjam mutatni Nektek is. Így ebben a bejegyzésben ez következik, csak azt sajnálom, hogy a képek az illatokat nem adják át... 

Gombocska, Tündérke, Masni, Pamutvirág, BOMBa Party, Citrusparti, Napsugár fürdőgolyók. Jobbra lent Virágzó szépség fürdőkrém.

Ha már BOMB, akkor természetesen nem lehet hiány fürdőédességekből. Az új fürdőbombák szín- és formavilága kifejezetten a nyarat szeretné még becsempészni őszi napjainkba. Ha megint forró napok jönnek, a citromos pite illatú Citrusparti fürdőbombával frissülhetünk fel. Akinek nem elég az édességből, találhat olyan fürdőgolyót, aminek a tetején süti csücsül. Megnyugvást a Pamutvirág és a Gombocska hoz, a Napsugártól viszont élénkebbek lehetünk. A Tündérke bomba kókusz illatával szuper ajándék lehet minden kislánynak és gyermeklelkű nagylánynak. Viszont ha esetleg van olyan, aki lassan már inkább a tél és az ünnepek felé terelné a hangulatát (én, én, én :)) kukkantsa meg az extrán aranycsillámos Masnit! 

Fürdőkrémből a Virágzó szépség lesz az újdonság, rózsa és geránium illóolajaival igazi afrodiziákum.

Jégkrém, Csa-csa cseresznye, Cukorka szerelem, Gombmánia

A fürdősütik a szép, nyári emlékeket idézik. Fagyos vanília, nyári cseresznye és zselés cukorka a kínálat. (Szerintem nem kell részleteznem, melyik melyik, a képek önmagukért beszélnek.) Ha kicsit sűrűbb, nyugtatóbb illatra vágynánk, a Gombmánia babapúder illatú.

Virágzó rét, Bajuszka, Gombocska, Konfetti zápor, Kókuszcica, Tarkabarka

A szeletelt szappanok 6 új variációval bővülnek; az eddigi talán legcukibb szappan a málnás, kókuszos Kókuszcica, bár a Gombocska is nagyon mutatós, pacsuli illatával pedig ráadásul még nyugtató is. A Konfetti zápor alma és cseresznye illatú, a Virágzó rét bazsarózsa aromájával oldja a stresszt. Aki nem tud választani a gyümölcsös és virágos között, lecsaphat a Tarkabarkára, melynek élénkítő hatása van. Azt pedig már mondanom sem kell, hogy a Bajuszka bizony férfias darab, feketebors és eukaliptusz illóolajainak köszönhetően stimuláló és frissítő.


Tusológélből sem lesz hiány, a fehérbe csomagolt rózsaszín tusi, a Baby Shower kamilla és zsálya illóolajokkal nyugtató hatású. A másik két tusológél nem ennyire nyugis, a kék alapon képregényes mintájú Robbanás kirobbanóan friss illatú és a Lime felfrissülés sem kevésbé üdítő. Citrus-mániásoknak kötelező.

A citrus vonalon maradva, új tusradír is érkezik, a Limevarázs. A neve mindent elárul. :) Hozzá csatlakozik a babapúder illatú Felhőcske. 


Tégelyes gyertyából három újdonság kerül ősszel a polcokra. A Nectarine és Amaretto gyertya neve tökéletesen jellemzi az illatot is. A kék a Nefelejcs nevet viseli, a zöld pedig a Nyári friss fű. 45-50 órán keresztül élvezhetjük őket.

Felül a Margarétarét, Gyümölcsös robbanás, középen Loco Coco, mellette Álmodozó. Alul a lila díszes Sztárcsaj és Vad cseresznye.

De nem állunk meg itt a gyertyázásban, érkezik 6 új üveges gyertya is, szintén nyári estéket felelevenítő illatokban. Minden gyertya tiszta illóolajat tartalmaz, mely illatával égetéskor az egész szobát belengi. 30-35 órán keresztül égnek, ráadásul szép, hangulatos díszei lehetnek a szobának. 


Ajándékcsomagból három is érkezik, a két normál méretű a Gerlepár (fehér csomagolás) és a Szuperhős (kék csomagolás). A hatalmas nagy, hatszögletű válogatáscsomag pedig a Bomb Box, természetesen tele csupa illatos termékkel. 


Ezek lennének tehát a BOMB Cosmetics őszi újdonságai, bőven lehet közöttük válogatni. IDE kattintva az összeset meg tudjátok nézni. A számomra legszimpatikusabbakról pedig hamarosan jönnek a tesztek. A szemfülesebbek ezen az utolsó képen pedig kiszúrhatnak már pár téli (karácsonyi) darabot is, ha eljön az ideje, megmutatom azokat is. :)

Az őszi termékek szeptember 1-től érhetőek el. www.furdogolyok.hu 

Melyik terméket próbálnátok ki szívesen? A virágos vagy a gyümölcsös illatokat szeretitek jobban?

8 megjegyzés:

  1. Nagyon kíváncsi vagyok az újdonságokra. :)

    VálaszTörlés
  2. A Jégkrém nevű milyen cuki már a ki dísszel :)) Az Amaretto gyertya és a Vad cseresznye nagyon kívánságlistás, még sosem volt Bomb gyertyám, de csupa jót halottam róluk! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom cáfolni a csupa jót. :D Nem egy BOMB gyertyánk volt már (anyukám is gyertya-mániás) és imádtuk. Cukik, szépen égnek (legtöbb az utolsó cseppig) és naaaagyon illatosak. :)

      Törlés
  3. A szeletelt szappanokat már most felírtam a kívánságlistámra... csorog a nyálam tőlük! <3

    VálaszTörlés
  4. Azta ezek anyira szuperek! Én pont ma rendeltem tölük azt karácsonyi ajándéknak szánom. Lehet hogy fúrcs ez így november elején, de inkákk most min hogy késöbb elfogyon! Amúgy ez nem volt egy icipicit drága? Mármint az alapján amit most láttam az oldalom? Az viszon 100%-ig biztos hogy ezzel elleszel egy JÓ ideig?�� Remélem még sokáig látlak! Már tűkön ültem az újabb videó után! A helyesírási hibákért bocsi!

    Puszi: Vica❤️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Vica! Nem korai, sőt, Te csinálod jól, hogy már előre készült. :) Ne aggódj, nem vásároltam fel a boltot (bár szívesen megtenném), a képek a Bomb főhadiszállásán készültek. Köszi, hogy nézed a videókat, kedves vagy. Puszi :)

      Törlés