AVON metálfényű ajakrúzsok



Az AVON két új szemhéjfesték palettájáról már olvashattatok ITT, most pedig két metálfényű rúzst szeretnék megmutatni Nektek. Idén nagyon nagy divat a matt rúzsok használata, de a borongósabb, őszies, télies idő beköszöntével bátran előnyben részesíthetjük a sötétebb, fényes darabokat. A fényes, csillogó ajkak felhívják magukra a figyelmet, ha egy nagyon egyszerű szemsminkkel (finom barnás árnyalás, esetleg tusvonal) kombináljuk, még időt is nyerhetünk vele reggelente.


Az AVONnál a Színmegújító ajakrúzsok három metálfényű árnyalattal gazdagodtak, én a Burnished Red és a Sparkling Bronze színeket próbáltam ki. A csomagolás a Színmegújító ajakrúzsokra jellemző fekete műanyag, a tetején betekintő ablakkal, hogy tudjuk, éppen melyik darabbal van dolgunk. Az ezüst belső viszont felcserélődött egy fényes, rezes színre, ami nekem nagyon tetszik. 


Burnished Red egy igazi téglavörös rúzs, vizes, metálos fénnyel. Nagyon pigmetált, elég lehet akár az is, ha csak egy rétegben visszük fel. Erős, élénk színe miatt érdemes rúzsecsetet használni hozzá, legalább a szélek megrajzolásához. A Sparkling Bronze bár önmagában tömény, barnás-bronzos alapszínűnek tűnik, felvitel közben észrevehetjük, hogy kicsit átlátszóbb, viszont annál csillámosabb és fényesebb. Ebből adódóan többször át kell futni vele az ajkakon, viszont egyszerűen fel tudjuk dobni és már futhatunk is tovább. 


Mindkét rúzsnál egyértelműen érezni, hogy valami van az ajkakon, de ez nem kellemetlen érzés, inkább egy ajakápolóra hasonlít. Egyáltalán nem szárítanak, sőt! Az én ajkaim hajlamosak a kiszáradásra, de szerencsére ezek a rúzsok nem bántották, hanem még inkább hidratálták is. Mindkettő egyenletesen kopik, szépen bírnak 3-4 órát, evés, ivás után újra kell kenni őket, főleg a vöröset, mivel az erőteljesebb szín miatt jobban látszik rajta, hogy fogyasztottunk valamit. A barnásnál pedig érdemes még arra figyelni, hogy sok-sok csillámot hagy maga után az ajkakon, ha nem mossuk le rendesen. 

Bár az őszi újdonságok közé tartoznak, bátran ajánlom őket a karácsonyi időszakra is, a  Burnished Rednél talán nem is találhatunk szebb színt egy karácsonyi bulira. ITT rájuk tudtok pillantani és akár meg is tudjátok vásárolni őket. 

Nektek tetszik valamelyik? Szeretitek, használjátok az AVON rúzsait? 

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép rúzsok.Nekem csak Avon rúzsaim vannak,és megvagyok velük elégedve. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nagyon jók, nekem is egyre több van belőlük. :)

      Törlés