Bielenda CC krém és Arcolaj



A Bielenda sokaknak ismerős lehet már a kozmetikusok eszköztárából - először én is így találkoztam a márkával. Egy BB krémet próbáltam tőlük akkor, amivel nagyon meg voltam elégedve, így örültem, hogy más készítményeket is kipróbálhatok a márkától. Lenyűgözően szép csomagolásban érkezett meg hozzám a Beauty Partnertől a meglepetéscsomag, amiben a bőrtípusomnak megfelelő krém és olaj várt. 


Bielenda Super Perfector CC+ Bőrkorrigáló arckrém minden bőrszínre 3 pigmenttel
A Bielenda bőrkorrigáló CC krémje egy 10 az 1-ben termék, mely azt ígéri, hogy azonnal csökkenti a ráncok, pórusok, hiperpigmentáció láthatóságát, elfedi a bőrpírt, a sötét karikákat és egyéb bőrhibákat, kiegyenlíti a bőrfelszínt és finoman világosít. Emellett elfedi a szürke arcszínt, ragyogást ad, csökkenti a fáradtság és stressz jeleit, simává varázsolj a bőrt, hyaluronsavat és természetes UV szűrőt tartalmaz és ideális sminkalapnak. Háromféle korrekciós pigment van benne, a sárga az elszíneződéseket és karikákat fedi el, a zöld csökkenti a bőrpír láthatóságát, a pink ragyogást kölcsönöz a szürke, fáradt bőrnek. Könnyű formulája gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros érzetet és nem tömíti el a pórusokat. 


Először is lássuk a csomagolást! A krémet egy kartondobozban kapjuk meg, a készítmény maga egy puha műanyagtubusban van. Könnyű adagolni, gond nélkül utaztatható, 40 ml-es, 2840 Ft-ba kerül. A kupak tekerős, jól illeszkedik. Az összkép a drogériák sajátmárkás termékeihez hasonló; a márkajelzés feltűnő, a dobozon és a tubuson is fel vannak tüntetve a fontos információk, melyeket magyarul a kartont lezárón fólián találhatunk meg egy matricán. 


Ez a krém közelebb van tulajdonságaiban egy színezett hidratálóhoz, mint egy alapozóhoz, ennek így kell nekifutni. Fedést, takarást nem igazán biztosít - így ha ezt választjuk, a bőrhibákra mindenképpen szükségünk lesz korrektorra vagy használhatjuk sminkalapként és bátran feltehetjük rá a megszokott alapozónkat. Erőssége a bőr optikai megszépítésében, a bőrfelszín kiegyenlítésében rejlik. A háromféle pigmentnek köszönhetően sokkal egységesebb színűnek láttam a bőröm, nálam főleg a zöld pigment a fontos, ami a pirosságokat korrigálja. Mikor először kinyomtam a tubusból a terméket, kicsit megijedtem, hogy nagyon sötét és sárgás lesz, de szépen alkalmazkodott a bőrszínemhez. Vékony rétegben elég  felkenni. A címke azt írja, a problémás területeken érdemes rétegezni, ezt csak óvatosan, mert nagyon könnyen (sárga) foltos lesz a végeredmény. Ehelyett a megoldás helyett inkább kapjuk elő a jó öreg korrektort.


A képen: A krém nélkül és a krémmel. Ha jól megnézitek, láthatjátok, hogy az előtte képen picit "göröngyösebbnek" tűnik az összkép, illetve a nem kidudorodó kis pirosság is el lett takarva. A jobb oldalon pedig láthatjátok a nem éppen híg krémet. 

Hamar beszívta a bőröm, nem maradt ragacsos érzés utána. Jobb napjaimon teljesen tökéletesen megfelel nekem akár még korrektor nélkül is. Sokszor a megszokott arckrémem helyett használom, alá csak szérumot teszek. Nagyon szereti a kombinált bőröm, nem ül bele a pórusokba és ráncokba, nem szárít, nem zsírosít, igazából nem is érzem, hogy rajtam van. Akinek hozzám hasonlóan általában kinézetre nincs sok baja a bőrével (nincs sok bőrhiba, hegek, pattanások), csak egy kis színkorrekciót, egy kis élettel teli ragyogást, finomabb bőrfelszínt szeretne, bátran próbálja ki. Egyébként kellemes, picit parfümös illata van. Ha szeretnétek beszerezni, ITT megtaláljátok. ITT pedig megnézhetitek egy videóban is, hogy milyen rajtam. 


Bielenda Skin Clinic Professional - Argan Face Oil + Hyaluronsav
Ez az argán olajos arcápoló egy intenzív éjszakai terápia a ráncok ellen, a bőr rugalmasságának megőrzése érdekében.  Minőségi esszenciális olajakat (argán, makadámdió, fekete ribizli) tartalmaz, növeli a bőr nedvességtartalmát. Csökkenti a szárazságérzetet, helyreállítja és újjáépíti a bőrt, anélkül, hogy elnehezítené azt.  A 15 ml-es kiszerelés 3950 Ft-os áron kapható. 


A külső csomagolás szintén lefóliázott, felmatricázott kartondoboz, belül pedig ez a pipettás üveg rejtőzik. Nagyon szimpatikus megoldás ez nekem, sokkal jobban tetszik, mint a kinyomós adagolóval ellátott kupakok. Pont annyit vesz fel az olajból, amennyi egy használatra szükséges. 

Maga az olaj átlátszó, sárgás, egészen híg, könnyed állagú. Édeskés illata van, van benne parfüm, valószínűleg attól (mert alapból az argán olajtól nem lenne túl jó illata). Nem igazán vagyok jóban az arcolajakkal, mert amiket eddig próbáltam, megültek a bőrömön, sehogy sem akartak beszívódni és egyszerűen nem láttam, hogy hatnának. Ezzel szemben ennél a darabnál már pár használat után láttam, hogy bizony csinál valamit. 


A felső két képen láthatjátok az előtte fotón, a két anyajegy között, hogy szárazon hámlott a bőröm. Ezt szemmel láthatóan helyretette és nem csak látványra, de érzetre is jobb lett a helyzet, nem húzódik már a bőröm. Csak az orcákra kenem, a többi részen inkább zsíros a bőröm (kombinált bőr, T-zóna), egyszer kipróbáltam, de annyira nem volt komfortos. Ami persze nem meglepő, hiszen nem is zsíros bőrfelületre való, így marad az orcákra kenés, így viszont nagyon sokáig elég lesz, mert tényleg csak 2-2 csepp kell belőle. Este használom, először ezt viszem fel, majd mikor beszívta a bőröm - ez meglepő módon nem tart túl sokáig - mehet rá az arckrém is. ITT tudjátok megnézni, ha érdekel Titeket. 

A Bielenda termékeiről, illetve magáról a márkáról mindent megtudhattok a www.bielenda.hu oldalon. Van Facebook oldaluk is, IDE kattintva érhetitek el. A termékeiket megtaláljátok a www.kedvenckremem.hu webáruházban. 

Szoktatok CC krémet és/vagy arcolajat használni? Találkoztatok már a Bielenda készítményeivel?

0 megjegyzés: