Creamy Mattes Color Tattoo



Nem titok, hogy nagyon szeretem a Maybelline Color Tattoo krémes szemhéjfestékeit, legszívesebben minden nap velük sminkelnék. Nemcsak a színek miatt, hanem azért is, mert nekem nagyon beváltak szemhéjalapként is. Amikor külföldön járok, mindig kutatom, hogy kapható-e olyan szín, ami nálunk nem, mert bizony nagyon, nagyon, nagyon sok szín létezik még ebből a kis csodaságból. 


Például ez a három matt szín, ami még Ausztriában is újdonságnak számít (úgy két hónapja lehet kapni talán). Teljesen véletlenül találtam rájuk, a barnát sikerült leemelni a polcról és elsőre abban a hitben ringattam magam, hogy a Permanent Taupe nevűt tartom a kezemben, pedig nagyon nem. Kis kutakodás és annál nagyobb döbbenet után felfedeztem a másik két színt is. Gyorsan kellett döntenem, mert már sürgettek a többiek, így mindhárom a kosaramban landolt, 8 euro/db áron.


Créme De Rose - Egy tökéletesen matt, piszkos rózsaszín. 


Créme De Nude - Szintén matt, sápadt, sárgás krémszín. 


Creamy Beige - Enyhén sápadt csokoládépuding szín.


Mindhárom tökéletesen matt és nagyon krémes. Állagban egyáltalán nem hasonlítanak az itthon kapható testvéreikhez. A csillámmal dugig tömöttekről most ne beszéljünk; a Permanent Taupe valamennyire hajaz rájuk, de az sokkal szárazabb, kicsit morzsálódóbb, nehezebben kezelhető ezekhez képest. Ennek a három szépségnek mintha enyhén vizes állaga lenne, hihetetlenül könnyű őket elkenni, még kézmelegre sincs feltétlenül szükség hozzájuk, ecsettel is szépen felvihetőek, eldolgozhatóak, rétegezhetőek. Erre szükség is van, mert az igazán bombasztikus színeket így lehet kihozni belőlük. Aztán szépen megszáradnak és legalább annyira tartósak lesznek, mint a nálunk már ismert darabok. Önmagukban is használhatóak, de kombinálhatóak szemhéjpúderekkel is, szemhéjbázisnak is tökéletesek. 


Ha olyan helyen jártok, ahol kaphatóak, pillantsatok rájuk, szerintem nagyon megéri beszerezni belőlük legalább a hozzánk legközelebb álló színt. Annyira szépek! <3  Lengyel bloggereknél láttam mély szilvalila színben is, ha valaki szeretne levadászni valami igazán különlegeset... Hamarosan hozok velük sminket - frissítem a bejegyzést is, de - ezeket leghamarabb az Instagram oldalamon láthatjátok majd (@negiluy). 

Szeretitek a krémes szemfestékeket? A Color Tattookat? Ezek hogy tetszenek Nektek? 

12 megjegyzés:

  1. Szomorúú vagyok, hogy nem jutnak el hozzánk a legszépségesebbek, kint azt hiszem még smaragdzöld is van. *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg csodaszép mentaszínű és narancs is. Mondjuk azok sem rondák, amik itthon vannak, de azért reménykedem, hogy valamikor bővítik még a kínálatot.

      Törlés
  2. Nem értem, hogy a normális dolgok hogy nem jutnak el hozzánk sohasem. Fájna a forgalmazónak, ha nem az a hat szín romlana rájuk, hanem helyette a többi színt elkapkodnánk? Most mérges lettem. :) Mindhárom gyönyörű, és a néhány éve külföldön futó - 6 - nude árnyalatra is fáj a fogam...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Reménykedjünk, hogy hozzánk is elér mondjuk ez a három szépség. :)

      Törlés
  3. Annyira nagyon imádom ezt a bejegyzést, azt meg főleg, hogy ma én is a kis matt rózsásommal sminkelhettem! ♡

    VálaszTörlés
  4. Én is annyira sajnálom, hogy nálunk nem kapható az összes árnyalat - ez a három is elképesztően szép -, én úgy gondolom, hogy nálunk is ugyanolyan kelendő lenne az összes, eleve már most azok a Color Tattoo-k. Remélem ezt a tényt minél hamarabb felismeri a forgalmazó!
    Köszi, hogy megmutattad ezt a triót! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, mi alapján gondolják a forgalmazók, hogy mi lenne kelendő és mi nem. Néha csak pislogok, hogy ezt vagy azt hozzánk miért nem hoznak be. Általában az a válasz, hogy nem lenne rá vevő. Talán ha hangosan akarunk CT-t, akkor kapunk. :)

      Törlés
  5. Ausztrián belül hol és milyen üzletben vetted? Bipa? Totál szerelembe estem, ha kell lejárom értük egész Ausztriát . :DDD

    VálaszTörlés
  6. Úristen de gyönyörűek! Felkeltetted a vágyat bennem, hogy megmozgassak minden követ a beszerzéséért! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tudtam valami szépet mutatni. :)

      Törlés