PIXIBAG November 2015



Az év utolsó PIXIBAG kiadása egy igazán jópofa neszesszerben érkezett. Ha elutazom, ezentúl ebben kapnak majd helyet a vattakorongok, lemosó, fültisztító pálcikák, gyógyszerek és egyéb (női) apróságok. Szerintem mindig meg fog mosolyogtatni, ahányszor csak meglátom. A beauty elsősegély csomag tartalmát megmutatom egy videóban, alább pedig pár képet és gondolatot találtok. 


Ha nem működne a beágyazott videó, IDE kattintva megnézhetitek a YouTube csatornámon. ~ Iratkozzatok fel ott (is), hogy ne maradjatok le a legújabb videókról, minden héten vár rátok egy! A képekért, termékinfókért görgessetek lejjebb!


Labello Milk & Honey ajakápoló - Tejes, mézes ajakápoló, illatra pont olyan, mint a mézes cukorka. Rengetegféle Labellot próbáltam már, de úgy emlékszem, ez valahogy kimaradt. Az ilyen kiszerelésű ajakápolókat mostanában arra szoktam tartogatni, hogy az orromat kenjem vele nátha idején. Így duplán hasznos termék ez. Szeretem a márkát, ebben biztos az is benne van, hogy gyerekkorom óta állandóan jelen van a környezetünkben, a táskáinkban. Ideje lenne a tégelyes ajakvajakat is kipróbálnom végre, főleg, hogy annyian dicsérik őket. 

Zendium Fresh Fogkrém - A márka a fogkrémújdonság a polcokon, örülök, hogy házhoz jött kipróbálásra. A Zendium fogkrémei fokozzák a száj természetes védekezőképességét a baktériumok ellen, segítik a fogszuvasodás, az ínyproblémák és a fogérzékenység okozói elleni küzdelmet. A Fresh változat gyengéd menta ízével tiszta és friss érzetet nyújt. Jelenleg egy gyógynövényes, ínyvérzés elleni fogkrémet használok és éppen a friss, mentolos íz az, ami nagyon hiányzik. Boldog lennék, ha ez beválna. 

Jimjams Beauty Uborkás lehúzható maszk - Uborkás mélytisztító arcmaszk, lehúzható kivitelben. Felvitel után 15-20 percet kell hagyni száradni, majd lehúzni, a maradékot pedig lemosni. A szütyőben található 30 ml-es adag elvileg 6 alkalomra elegendő. Mélytisztító, pórusösszehúzó, frissítő hatású, éppen erre van szükségem. Ha teszi a dolgát, külön öröm lesz, hogy nem kell lemosni az összeszáradt krémréteget, egyszerűen csak le kell majd húzni.


B.U. Fancy Cinderella dezodor- és parfüm spray - A névből kiindulva ragacsosan édes illatra számítottam, de végül kellemesen csalódtam. Van némi édessége, de inkább a fűszeres jelzőt használnám rá. Rajtam leginkább a citrusossága érződik, mellette pedig bujkál egy kis vanília is. Leírása szerint az illat feje mogyoró, ánizs, citrusok és fügelevél. Szíve barack, vanília és tej, bázisa szantálfa, vaníliavirág és napraforgó. Igazán friss, de nem nyáriasan friss illat, tökéletes az őszi/téli időszakra, szerintem leginkább nappalra. Az első gyors próba alapján a dezodor szerencsére nem az a fullasztóan púderes fajta, a parfüm spray pedig gyorsan és nem ragacsosan szárad, illata viszonylag sokáig megmarad egy testpermethez képest.


Catrice Smokey Eyes Set 060 You Did That - Füstös szem készítő szett lila színben. Az átlátszó csomagolás három por állagú és egy krémes szemhéjfestéket tartalmaz, valamint egy dupla végű (szivacsos és ecsetes) applikátort. A színsor szürkéslila, ami szinte mindenkinek jól áll. Az általános vélekedés inkább az, hogy a lila színek nem passzol sokakhoz, szerintem csak meg kell találnunk a saját árnyalatainkat, kezdve azzal, hogy nem keverjük a meleg és hideg lilákat. Ilyen szempontból ezt a szettet biztonsággal használhatjuk. 

Essence Show Your Feet 33 cherry-licious körömlakk - Lábkörmökre kifejlesztett, antibakteriális formulájú körömlakk, amely alatt nem színeződnek el a körmök. Nekem van már egy kék, az is és ez is szuper jól fed, elég belőlük egyetlen réteg, ami nagyon gyorsan meg is szárad. Ez az üvegben inkább málna színűnek tűnik, felkenve kicsit pirosasabb. A kezem körmein próbáltam ki, ilyen szempontból teljesen mindegy, hogy mire találták ki.


A csomagból a kedvencem úgy tűnik, a B.U, parfüm spray lett, azóta is állandóan fújkálom. De nagyon örülök a többi terméknek is. Találkoztam számomra teljesen új márkával és olyannal is, amit már szeretek és használok. Minden termék hasznos és el fog fogyni. A Catrice szett már megvolt nekem, így egy kis meglepetés is volt ebben a szütyőben, valaki másnak. :) 

Idén már csak egy meglepetésdoboz, a karácsonyi PIXIBOX van hátra. A kiadásról minden infót (időpontok, márkák, stb...) meg fogtok találni a Facebook oldalamon. Link

Nektek tetszik a BAG tartalma? Van benne olyan termék, amit szerettek, használtok? Megvettétek ezt a szütyőt?

8 megjegyzés:

  1. Szia! A Jimjams maszk bevált? Szemezgetek vele, de még hezitálok. A labello tégelyesek tényleg imádottak (krémmánián pl., én onnan kaptam az ihletet :)), ha szereted a Labellokat, akkor kötelező ;), én carmex-párti vagyok, de néha megfordulnak nálam is :)!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) Majd írok róla. Nekem a Carmex sajnos nagyon csípte a számat. :(

      Törlés
  2. Ja, alig várom, hogy megérkezzem a pixiboxom, nagyon titokzatosak voltak, állítólag 3 TELJES kiszerelésű cucc is van benne!!!

    VálaszTörlés
  3. Ez életem első Pixibag-je és teli találat, minden darabját imádom! :)
    Különösen a Catrice-es palettát, az nagy szerelem lett! Amikor nemrég elmentünk a barátommal és a családjával étterembe, ezzel a palettával csináltam a szemsminket és ennyi bókot még sosem kaptam mint aznap délután! :D Ráadásul nagyon vágytam már egy lilás árnyalatokból álló palettára! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy ennyire tetszett a Bag és a szemfesték. A lila gyönyörűen ki tudja emelni a szemet, biztos nagyon csini voltál. :)

      Törlés
  4. Már nálam megérkezett az utolsó Pixibox is, szuper lett!! Lesz poszt???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó. Ha hozzám is megérkezik, akkor igen. :)

      Törlés