The Hunger Games Inspired Makeup



A héten kerül a mozikba Az éhezők viadala történetének utolsó része, amit könyvben és filmben is nagyon szeretek. Ha volt valami, ami miatt vártam a novembert, akkor ez az. Bár egy kicsit szomorú vagyok, hiszen többet nem kell a következő filmre várnom. Ezért úgy gondoltam, hogy egy smink formájában "megemlékezem" a Fecsegőposzáta történetéről. Nézzétek meg a videót és/vagy görgessetek lejjebb a felhasznált termékek listájáért!

Ha nem működne a beágyazott videó, kattintsatok IDE és nézzétek meg a YT csatornámon!

A sminket nem konkrét karakter ihlette, hanem a film hangulata és fontosabb színei. A narancs és piros a tűz, az arany a kitűző színe és azt hiszem, a feketét sem kell megmagyaráznom. Nagyon egyszerűen kivitelezhető szemsmink ez, könnyen elkészítheti, aki valami különlegeset szeretne egy buliba vagy akár arra a napra, amikor megnézi a filmet a moziban. 



A felhasznált termékek listája: Milani szemhéjalap, Maybelline The Nude paletta bőrszíne, Kiko 206 (narancs) és 208 (piros) szemhéjpúderek, AVON Color trend kétvégű szemceruza (fehér), L'Oréal zselés szemhéjtus, Inika fekete szemceruza, Maybelline The Colossal Volum' Express Smoky Eyes szempillaspirál, Essence Glam Liner 05 Royal Spendour (arany). 

Ez az első film által inspirált sminkem, nagyon szerettem elkészíteni. Remélem Nektek is tetszik. :) 

4 megjegyzés: