ADEN-lány verseny | Smink


Eljött az idei ADEN-lány verseny döntőjének ideje is, ahol egy ünnepváró alkalmi sminket kellett készítenünk az ADEN által küldött termékek felhasználásával. A sminkről leírást, illetve egy képet kellett feltöltenünk a verseny Facebook alkalmazásába. Úgy döntöttem, csinálok egy bejegyzést a blogra is róla, a termékekről és a gondolataimról.


A smink elkészítéséhez ezeket a termékeket kaptam. Többel találkoztam már az előző verseny alkalmával, de akadtak újdonságok is a csomagban. A spirál, a korrektor és a BB krém már régi ismerős, utóbbiból sajnos 2-es árnyalatot kaptam, de szerencsére sikerült fehér alapozóval bekeverni, így végül passzolt a szín. A pirosító nagyon kellemes színű, a rúzs igazi karácsonypiros. A tus is rendben van, szilikonos hegyű darab, intenzív fekete festékkel. A nagy meglepetés a szemceruza volt, ami zseniális. Talán még nem is találkoztam olyan szemceruzával, ami a vízvonalamon is ilyen sokáig tartja magát. A szemhéjpúder trióból a kékkel találkoztam már, de ebben a fekete-szürkében sem kellett csalódnom, nagyon jól pigmentált termékről van szó.

A szemhéjpúdert látva azonnal füstös sminkre gondoltam, de mindenképp szerettem volna felhasználni a rúzst is. Így döntöttem egy határozott szélekkel elkészített színátmenetes szemsmink mellett, ami nem veszik össze a piros ajkakkal. 


Rengeteg vacillálás után ezt a képet töltöttem fel, az alábbi leírás kíséretében:

"Az Aden termékekkel készített ünnepváró alkalmi sminkem egyszerre hangsúlyozza a szemeket és az ajkakat, anélkül, hogy az összhatás túlzó lenne. Bár talán a szemsmink első ránézésre bonyolultnak tűnhet határozott szélei miatt, igazából egyszerű elkészíteni. Ezzel kezdtem a sminkemet. 

Szemhéjalapnak korrektort használtam, majd fekete szemceruzával először egy tusvonal farkincát rajzoltam, amit „v” formában visszakanyarítottam a mélyítővonalba. Ezeket a vonalakat kezdtem el befelé satírozni ecsettel, majdnem a mozgószemhéj közepéig. Az így kapott alapra vittem fel a szemhéjpúdert. Egy trióból dolgoztam, amiben fekete (ezüst csillámokkal), egy sötétebb és egy világosabb (fényes) szürke, szuper pigmentáltságú szín van. Pont ilyen sorrendben vittem fel őket kívülről befelé haladva. A fekete szemhéjpúderrel kitöltöttem a „v” formát és határozottabbá tettem a széleket. Mellé, a mozgószemhéj feléig vittem fel a sötétebb szürkét, majd a belső szemzugig a világosabbat. Mindent jól összedolgoztam ecsettel és az ujjammal, hogy szép színátmenetet kapjak. Egy egyszerű, kifelé szélesedő tusvonalat húztam az Aden tégelyes tusával, az első szempillák tövétől. A szem külső sarkában szemceruzával dolgoztam, a tusvonalból indítva húztam egy vonalat az alsó pillák tövébe, amit enyhén elsatíroztam. Kihúztam a felső- és egy darabon az alsó vízvonalat is. Utóbbit azért nem húztam ki teljes egészében, hogy a tekintetemet nyitottabbá tegyem. Szempillaspirált használtam a felső- és alsó pillasorra és már kész is volt a szemsmink. 

Ezután jött az alapozás – a szemfestékből megszökött pár csillám, amiket nem tudunk lesöprögetni, azokat az alapozó termékekkel el tudjuk takarni ilyen esetben – a bőrhibákra korrektort tettem, majd BB krémet (bekevertem fehér alapozóval, hogy elég világos legyen) vittem fel sminkszivacs segítségével. Az orcákra finoman pirosító került, átfésültem a szemöldökömet is, majd az egészet megkoronáztam a hidratáló hatású piros rúzzsal. Imádtam elkészíteni és viselni ezt a sminket, remélem, Nektek is tetszik."


Végül pedig közelebbi kép a szemsminkről. Nagyon tetszett, ahogy a fekete "keret" kiemelte a szemem színét. Hamarosan lesz egy munkahelyi karácsonyi ebéd, arra is ezt a sminket fogom feldobni. 

Ha tetszik Nektek, a mai naptól (2015.12.05-től 2015.12.21-ig) tudtok szavazni rám IDE KATTINTVA. Semmit nem kell lájkolni, csak a szavazás gombra kattintani. Lehet anélkül is, hogy megosztaná az alkalmazás a Facebook profilotokon (vegyétek ki a pipát a "Szavazás megosztása" elől). Nagyon szépen köszönöm, ha szavaztok. #szavazznegire <3

December 22-én derül ki, kik lettek az ADEN-lányok. Az egyik lány a zsűri által, a másik a közönség(szavazás) által nyer. 

Tetszett Nektek a smink? Ti milyet készítettetek volna a termékekből? 

13 megjegyzés:

  1. Azért az furcsa, hogy előtte meg sem kérdezték, hogy kinek milyen árnyalatú BB krémet küldjenek.. kétlem, hogy mindenkinek lenne otthon fehér alapozója, amit keverni tudna, ha pedig nincs, akkor elég idétlenül fog kinézni, mert venni emiatt senki sem fog szerintem. Egyébként szép lett a smink, én most rád szavaztam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából elég nehéz velem, mert szinte minden alapozónál világosabb a bőröm, úgyhogy ha a legvilágosabbat küldik, valószínűleg azt is kellett volna kicsit kevernem. Mindenesetre jól esett volna, ha megkérdezik, hogy hipóreklám vagyok-e, az biztos. --- Köszönöm szépen a szavazatot! <3 :)

      Törlés
  2. Ha ez megnyugtat, az egyes árnyalat is rettentő sötét. :D
    A sminked gyönyörű lett, megérdemelnéd, hogy Te nyerj :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, gondoltam, hogy az sem lenne az én színem.
      Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy :)

      Törlés
  3. Nagyon nagyon tetszik ez a smink, főleg a szemfestésért vagyok oda! *.*

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű lett, szavaztam! :)

    VálaszTörlés
  5. Ez a smink nagyon jól sikerült, csodaszép és eszméletlenül jól áll Neked! :)
    Szavazok és nagyon drukkolok a versenyhez! :)

    VálaszTörlés
  6. Csodás lett ez a smink. :)

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörű vagy, szavaztam :)

    VálaszTörlés