Télapó segédje gyertya


Idén karácsonykor szerettem volna kicsit túllépni a klasszikus karácsonyi (mézeskalácsos, ánizsos, stb...) illatokon; legyen valami más, valami friss, ami belengi a szobát. A megoldás a Bomb Cosmetics kínálatában talált rám. A Télapó segédje gyertya nem csak illatával vett le a lábamról, de a szobám dísze is lett - annyira jól mutat a mikulásvirág mellett! :)  



"Akarsz idén a télapó segédje lenni? Gazdagon gyümölcsös jegyekkel, mint a narancs és mandarin, egycsipetnyi fahéjjal meghintve. Az illat egész télen felfrissíti otthonod légterét, Karácsonykor különös hangulatot varázsol." - Forrás: Bomb webshop - LINK

Az egyszerű, de nagyszerű fémtégelyben lévő gyertya nem csak elegáns, de bárhol könnyen elhelyezhető letisztult csomagolásának köszönhetően. Tele van tömjén és mirha illóolajjal, így segíti az elmélkedést, citrusos felhangjának köszönhetően pedig felfrissít. Illatát, hatását pedig akár 45-50 órán át élvezhetjük. 


A tégely belsejében egy fehér, piros szívecskékkel és arany csillámporral dekorált, önmagában is illatozó egykanócos viasztömb fogad minket. Meggyújtás előtt inkább a csipet fahéj dominál, utána pedig a citrusos aromákat érezni jobban. Úgy 10-15 perc alatt betölti az egész szobát és bár citrusos illatról beszélünk, nincs nyárias hangulata, olyan, mintha egy finoman fűszerezett, citromos karácsonyi süti készülne éppen. 


Nagyon rákaptam erre a gyertyára, egész decemberben nyúztam (Instagramon sok képen találkozhattok vele, mivel a komódom dísze), szinte mindennap meggyújtottam, mégis a fele megvan még. Nagyon szépen ég, egyenletesen fogy. Alig várom, hogy meggyújtsam és élvezzük az illatát, míg csomagoljuk az ajándékokat, díszítjük a fát.

Ha Ti is keresitek az idei karácsony illatát, még nem késő hozzájutni valami különlegeshez a Bombnál, ITT egy lista az üzletekről, ahol találkozhattok velük.  

Nektek melyik a kedvenc karácsonyi illatotok? Próbáltátok már a Bomb gyertyáit? 

0 megjegyzés: