Inecto Naturals | Felfedezés


Nemrég a Facebook oldalamon megkérdeztem Tőletek, hogy használjátok, szeretitek-e az Inecto Naturals termékeit. Akkor a kézkrémet és a hajolajat említettétek, hogy Titeket meggyőzött, úgyhogy mivel kaptam rá lehetőséget - amit ezúton is köszönök - gondoltam, ezeket szeretném kipróbálni a márkától. Lássuk, én mire jutottam velük! :) 



Coconut Csillogó Ragyogás Hajolaj - Rendszeresen használok olajakat a hajamra, ezek azok a termékek, amik egyszerű használatuk és hatékonyságuk miatt a legkedvesebb hajápolók számomra. Ez az olaj eléggé folyékony és csak enyhén kókuszillatú (talán csak annyira, mint a  kókusztej, nem émelygős műkókusz szaga van). Bár általában jobban szeretem száraz hajvégeken alkalmazni őket - mert mindig macerásnak találtam nedves hajra kenni az olajakat -, de ez a termék úgy tűnik, megváltoztatja a szokásaimat.

Ahogy a leírás ajánlja, törölközőszáraz hajra kentem fel belőle körülbelül egy kisebb babnyi mennyiséget, amelyet a hajvégekre koncentrálva oszlattam el. Száradás után sokkal puhább és fényesebb volt a hajam és kifésülni is könnyebb volt, mint az előzőleg használt készítményeimmel. Bár picit többet használok belőle egy-egy alkalommal, mint az ajánlott borsónyi mennyiség, még így is sokáig elég lesz, a hajvégeim pedig nagyon hálásak, sokkal szebb állapotban vannak.

A 100 ml-es, pumpás kiszerelés ára 1399 Ft, organikus kókuszolajat tartalmaz, használata száraz és nagyon száraz hajra ajánlott. Online ITT tudjátok megnézni, megrendelni.  



Argan Hidratáló Kézkrém - A mindennapok során az egyik, általam leggyakrabban használt termék a kézkrém. Az ágy mellett, a nappaliban, a táskámban, mindenhol tartok egyet, mert annyira ki tud száradni a tenyeremen a bőr, hogy néha még ki is sebesedik. 

Ennek a kézkrémnek elég könnyed állaga van, jól lehet kenni, hamar beszívódni, nem marad ragacsos utána a kezem. Általában inkább a sokkal sűrűbb krémekre szoktam szavazni, azok szoktak elegek lenni ahhoz, hogy rendbe hozzák a kezeimet, de ez a könnyedebb krém is igencsak jó szolgálatot tesz. A változás a körmeim körül a legszembetűnőbb, a bőr nem szakad fel itt olyan gyakran, mióta használom ezt a krémet. A tenyeremnek önmagában sajnos nem elég, este a megszokott, sokkal zsírosabb krémemet használom, napközben pedig, amikor azt nem tudnám kenni (nehezen szívódik be, nem bírom kivárni) használom ezt az argánolajosat. Akinek nincs tényleg baromira kiszáradva (úgy, hogy húz és akár ki is sebesedik) a bőr a kezén, annak biztos vagyok benne, hogy önmagában is jól működik, igazi táskába dobós, gyakran kenős darab. 

Online jelenleg a kókuszos verzió érhető el - ITT - 749 Ft-ért, ami szerintem szuper ár érte. Biztos lesz náluk ez az argános is, ami ráadásul 90%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. 

Eddig nagyon tetszik, amit a márkából láttam, szerintem ki fogok majd mást is próbálni tőlük. A hajolaj sikerén felbuzdulva valószínűleg hajápolási terméket fogok venni majd. Ha Titeket is érdekel a márka, megtaláljátok a termékeket www.takemeshop.hu webshopon, illetve a dm, Rossmann, Tesco és Auchan üzleteiben.

Ti próbáltatok már valamit az Inesto Naturals-től? Használtok olajakat tartalmazó termékeket? 

4 megjegyzés:

  1. nekem a hajolaj vált be nagyon!!! jelenleg az a kedvenc hajápolóm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem hosszútávon nálam is nagy kedvenc lesz. :)

      Törlés
  2. Jajjj mindkét terméket nagyon megkedveltem :)
    Jó használni őket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyre többször van, hogy ugyanazokat a termékeket szeretjük. :D

      Törlés