Kencekedvencek 2015


Egy kis lezárás nélkül nem múlhat el a 2015-ös év és egy kis tervezgetés nélkül nem kezdődhet el a 2016-os. Összeszedtem egy videóba az elmúlt és kedvenceit, azokat a szépségápolási termékeket, amiket nagyon megszerettem, amik valami különlegeset nyújtottak nekem tavaly. Emellett pedig beszélek egy kicsit a terveimről, a blogról, a YouTube csatornáról is. 

Kedvencek listája: Batiste szárazsamponok, Invisi Bobble hajgumi, The Body Shop testvajak, EOS ajakbalzsamok, rózsavíz, Real Techniques ecsetek, Pupa Vamp! 203 szemhéjpúder, Maybelline The Nudes szemfestékpaletta, Makeup Revolution filces tus, Essence Happy Girl Are Pretty kontúr szett, Picture Polish Revenge körömlakk, Gosh Forever Lip Shine rúzsceruza. 

A videót a YouTube csatornámon tudjátok megnézni, IDE kattintva. Iratkozzatok fel, ha még nem tettétek volna, mert vannak/lesznek a csatornán olyan tartalmak, amik a blogon nem jelennek meg! 

Van a kedvenceim között olyan, amit Ti is használtok, szerettek? 

4 megjegyzés:

  1. Szia! Nagyon tetszett a videó! Azt szeretném megkérdezni, hogy a rózsavíz, amit használsz milyen márkájú, illetve hol lehet beszerezni? Válaszodat előre is köszönöm: Szandi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Örülök, hogy tetszett! :) A rózsavíz márkáját sajnos nem tudom, már az üvege sincs meg. Egy gyógynövényes/bio boltban vettem, szerintem a legtöbben lehet kapni. :)

      Törlés
  2. Nekem szintén a rózsavíz keltette fel az érdeklődésemet, mert nálam is ugyanez a probléma jelentkezik arcmosáskor.
    Egyébként a hajad most nagyon jó lett! :)

    Alexa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kicsit utánanézek akkor a rózsavíznek és hozok róla egy bejegyzést. :) Köszönöm :)

      Törlés