Volume Million Lashes Féline


A L'Oréal Paris legújabb szempillaspirálja a Volum Million Lashes egy továbbgondolása. A Féline keféje ívelt, tökéletesen követi a szemhéj vonalát, így éri el az összes szempillát és fedi be a tövektől egészen a végekig őket. Fényes formulája intenzív fekete színbe vonja a pillákat, értékes olajakkal gazdagított összetevője pedig ápolja is őket, az igazán vad és csábító cicaszemekért. A Félin egyszerű, a Volume Million Lashes családba illeszkedő, klasszikus spiráltubust kapott, amit a fényes arany és zöld bevonat dob fel. A kupak jól zár, de egyszerűen letekerhető. A kefe szilikonos, rengeteg apró sörtével, amik az ív külső felén parányit hosszabbak. Maga az ív, amibe az applikátor hajlik, valóban jól el van találva, követi a szemhéj ívét, így segíti a festék felvitelét, a végén található apró szilikonsörték pedig elérik a szemzughoz közeli apró pillákat is. Szintén ezeknek a pici szilikonszálaknak köszönhető, hogy a termékkel nagyon jól be lehet "nyúlni" a pillák tövéhez.

A festék hihetetlenül intenzív, fényes fekete színű. Figyelni kell rá, hogy a kefe szereti nagy mennyiségben felvenni, a szép eredményhez érdemes megszabadulni a feleslegtől. Hamar megszárad, erős bevonatot képezve a szálakon, amikre nem érdemes még egy réteget felvinni, mert attól elkezdhet morzsálódva lehullani a festékbevonat. De igazából nincs is szükség második rétegre, mert egy is képes kihozni a maximumot a pillákból. 


Nálam az első próbálkozás katasztrófa volt, felbontás után eléggé híg volt még a festék és megpróbálkoztam két réteggel - nem kellett volna. A pilláim összetapadva, festékmorzsásan száradtak meg. Később, ahogy elkezdtem kitapasztalni a terméket, egyre szebb lett az eredmény, egy réteggel dolgozva a pillák nem tapadtak össze, hosszúak és csodásan íveltek lettek. Nagyon tetszik, hogy a festék nemcsak extra fekete, de fényes is, a szempillám, a szemem feltűnőbb lett tőle, a tekintetem nyíltabbnak tűnik. Az eredmény tartós, a festés kibírja az egész napot, nem pereg le vagy maszatolódik el. Emiatt a lemosással kicsit jobban meg kell dolgozni. 


Összességében egy nagyon jó kis spirálról van szó, amit lehet, hogy meg kell szokni, mielőtt igazán szép pillákat tudnánk festeni vele (pláne, ha hozzám hasonlóan Ti sem szilikonapplikátoros terméket használtatok előtte). Érdemes beszerezni, én teljesen rákattantam, annyira feltűnően szép az összhatás! Mostanában még ha nem is sminkelem ki magam, ezt a spirált azért fel szoktam dobni. :) 

Van L'Oréal spirálotok? Próbáltátok már a Féline-t vagy másik Volume Million Lashes spirált? 

0 megjegyzés: