GLAMOUR-napok kívánság & tipplista | 2016 tavasz


Mondhatom, hogy már évek óta az egyik kedvenc programom a GLAMOUR-napokon való vásárolgatás, nézelődés, bár már a tervezgetés, kuponvagdosás is jó móka (pláne, ha van egy macskád, aki széthordja a kis papírdarabokat a lakásban, amiket te oly' nagy gonddal vágtál ki). Természetesen idén is elkészítettem a kívánságlistámat, amin most is van pár álomtermék, pár újdonság, hasznosság és persze megszokott darabok is, amiket mindig a Shoppingünnep alkalmával szerzek be. Alább pedig megtaláljátok a tipplistámat - főleg drogériás termékekkel - ha esetleg még gondolkodtok rajta, hogy mivel lepjétek meg magatokat. :)

Fontos infók így az elején: Idén már 0. nap is lesz, azaz már szerdán (április 6.) is tudunk beváltani kuponokat, méghozzá a Dm üzleteiben. * A shoppingünnep központja most a Campona Bevásárlóközpontban lesz. *  Április 10-én, vasárnap a ráadás GLAMOUR-napon az Arena Plazában az összes üzlet nyitva lesz. * A Rossmann kuponjait a GLAMOUR-napok ideje alatt a Rossmann webshopján is be lehet váltani. 

A The Body Shop üzleteiben 1 db, szabadon választott (kivéve "Új" matricával megjelölt) termékre kaphatunk 20% kedvezményt. A banános hajbalzsamot már régóta ki szeretném próbálni, de amikor az üzletben jártam, nagyon megtetszett az apró csillámokat tartalmazó kókuszos testvaj is. 

1-1 Rimmel terméket vásárolhatunk 50%-os kedvezménnyel a Dm és Rossmann üzleteiben, az Only One rúzsok közül már régóta nézegetem a 110 Pink Punch és 610 Cheeky Coral árnyalatokat, ideje lesz beszerezni legalább az egyiket. Úgy tudom, csak a Dm-ben kaphatóak a Maybelline Color Drama rúzsceruzái (kettőről ITT olvashatsz tesztet), szeretnék még egy, kicsit erőteljesebb színt beszerezni belőlük - 50% 1 db termékre. Ha már Maybelline, a Rossmann-okban 40% kedvezménnyel vásárolhatunk mennyiségi megkötés nélkül a márkától, a Müllerben ugyanez 30+20% kedvezménnyel tehető meg. Úgyhogy biztosan beszerzek még legalább egy darabot a kedvenc Master Shape szemöldökceruzámból (ezt mindig Glamour-napokkor veszem). 

A Müllerben meg fogom nézni az Essence géllakkokat, amiket egy ideje amúgy is szuper, 449 Ft-ra csökkentett áron szerezhetünk be, ehhez jön majd még a 20%-os végösszegi kupon. Az év színeit szeretném beszerezni lakk formájában, a rose quartz a 05 sweet as candy, a serenity a 39 blue bubble di blue nevű daraboknak felel meg. Ismét körülnézek Lancome La Vie Est Belle ügyben is, annyira régóta szeretném már ezt a parfümöt! 

A Dm-ben veszek majd egyet a kedvenc és egyben szokásos Glamour-napkor vásárolós Makeup javítótollból az 50%-os Alverde dekorkozmetikai kuponnal. Ha már itt járok, megnézem az Ultimate termékeket is, a samponjaikról sok jót hallottam, 50% kedvezménnyel úgy tűnik, érdemes lecsapni egyre. Szintén a Dm-ben a Sally Hansen termékekre 25% kedvezmény jár, nagyon kíváncsi vagyok a lámpa nélkül használható géllakkokra, ha lesz, egy csomagot veszek, amiben egy színes és egy fedőlakk van. 

A kívánságlistám tetején csücsül az Estée Lauder Pure Color Envy rúzsa is, 20% kedvezménnyel (a szaküzletekben) sokkal barátibbnak tűnik az ára. A Pupa folyékony rúzsairól is nagyon jókat hallottam, 20%-kal biztosan olcsóbbak lesznek, hacsak nem lesznek megjelölt termékek, mert azokra 50%-kal olcsóbban lehet majd lecsapni. Szükségem lenne egy fényvédőre is, mivel az Uriage arckrémjei nagyon beváltak, valószínűleg tőlük fogom megvásárolni 20% kedvezménnyel (patikákban).

Ami még nagyon érdekel, az a L'Occitane 20%-os kuponja, azt hiszem, veszek egy újabb kézkrémet tőlük, ha bejutok az egyik üzletbe. (A shea vajasat nagyon imádtam.)


Amire nagy szükségem lenne, az egy dzseki, amit a télikabát után hordhatok, amíg be nem köszönt a pólós jóidő. A képen láthatót a H&M oldalán találtam, éppen akciós, ahogy a mellette lévő pénztárca is, ha nem is pont ezeket, de hasonlóakat fogok keresni, például az említett üzletben, ahol csak a nem akciós termékekre kapunk 20% kedvezményt. Szeretnék egy nagyobbacska, világos (fehér, szürke vagy púderszínű), rojtos táskát is, talán szintén a H&M-ben vagy mondjuk a New Yorker-ben (nem akciós termékek 20%) találok majd rá. Szívesen vennék még pár vicces feliratú pólót is, illetve szükségem lenne egy sportcipőre is már, bár egyelőre nem tudom, milyet márkájút szeretnék, így remélem, majd szembejön velem "az igazi".

A Kika Deco 20 %-os kuponja is nagyon csábít, a weboldalon a képen látható tál és lámpásszett tetszett meg nagyon. Egészen biztos, hogy egy könyvesboltban is szét fogok nézni, keresek egy-két könnyedebb romantikus és/vagy fantasy regényt, illetve szinte biztosan megveszem majd Zoella Girl Online című könyvét. Alexandra, 20% kedvezmény

Amit még nagyon kellene néznem az egy botmixer - Media Markt 20% egyes márkák 1 db konyhai kisgépeire - egy komód - Praktiker 20% - és egy szőnyeg a nappaliba - Diego 20% minden darabszőnyegre és tapétára. Illetve a szokásos mosogatógép tablettát, öblítőt, és Parodontax fogkrémet - Dm 25% - is most fogjuk megvenni. 


Kezdődjön akkor a tipplista, leginkább drogériás kencékkel, köztük sok olyannal, amit az elmúlt időszakban nagyon szerettem. A kívánságlistámon is szerepel a Maybelline Color Drama rúzsceruzája, ezeket bátran ajánlom Nektek is, még legalább egy színt szeretnék beszerezni belőlük. A Max Factor újdonsága a Marilyn Monroe rúzs kollekció, melyben csodaszép piros-vörös rúzsokat találunk, a Dm-ben 50%, a Rossmannban pedig 40% kedvezménnyel csaphatunk le rájuk. A L'Oréal Paris Infallible Mega Gloss Bar szájfényét nagyon szeretem (egyike azon kevés szájfényeknek, amik nem ragacsolódnak és el tudom viselni őket az ajkaimon) - Dm 50% 1 db L'Oréal Paris dekorkozmetikai termékre, Müller 30+20% L'Oréal Paris dekorkozmetikai termékre, mennyiségi megkötés nélkül. 

Illetve, itt az ideje lecsapni 20% végösszegi kuponnal az ikonikus Revlon Lip Butter-re, de nagyon tudom ajánlani a Colorburst ajakceruzákat is. A Müller közzétette ITT, hogy 20% (polci akció) lesz a G-hétvége alatt a Revlon termékekre, így bár tudom, hogy létezik hajápoló, stb, termék is a márkánál, szerintem ez a sminkekre vonatkozik. Érdemes rákérdezni az üzletben. :) 


A L'Oréal Paris új szempillaspirálját és szemhéjtusát is szívesen ajánlom, előszeretettel használom őket, mióta megérkeztek hozzám. A False Lash Wings Sculpt spirál keféje nagyon különleges, két kis szárnyacskájával tartós, dús, ívelt és hosszú pillák készíthetők. A Super Liner Perfect Slim szemhéjtus azt hiszem, lepipálta az eddig használt drogériás filces tusaimat. Könnyű vele dolgozni, egyenletesen adagolja a festéket, ami hamar és foltmentesen szárad. A tusvég puha és hajlékony, de megtartja magát, nem nyaklik el munka közben. Kezdők is bátran próbálkozhatnak vele, nagyon megbízható darab. 


A Maybelline idén tavasszal rengeteg új termékkel készül, pár közülük már kapható is - mint a kétszer már emlegetett ajakceruzák és -, például a Face Studio pirosítók, amik különleges, felhajtható csomagolást kaptak. A 90 Coral Fever-t használgatom, az extra világos bőröm hálás érte, hogy finoman lehet építgetni és nem lehet vele túlzásba esni egyetlen húzással. Vannak, akik szerint nagyon porol, nálam még éppen rendben van ilyen szempontból. Én nagyon szeretem. 4 szín közül választhatunk a Dm-ben biztosan, de azt hiszem, a Müllerben is lehet kapni. Találkozhatunk már a polcokon az új Super Stay 24H alapozóval, jó hír a világos bőrűeknek, hogy nálam a 05 Light Beige úgy tűnik, szépen passzol, úgyhogy lesz mit magunkra kennünk nekünk, hipóreklámoknak.  A The Falsies Push Up Drama szempillaspirálra is érdemes rápillantani, ez a darab a pillák megemelését és hosszítását ígéri. ITT olvashattok picit bővebben az alapozóról és a spirálról, illetve megnézhetitek, milyen új Maybelline termékek kerülnek a polcokra májusban. 


Ha a Müllerben jártok, érdemes egy pillantást vetni az Essence újdonságokra is, például a Keep It Perfect! fixálóspray-re, ami nálam egy ideje már helyettesíti a púdert. Nagy előnye, hogy gyorsan és könnyen használható, tényleg jól fixál és nem emeli ki a száraz területeket. A Catrice folyékony Camouflage korrektorából nekem is kellene vennem még egyet, tetszik az állaga, jól el lehet fedni vele a kisebb bőrhibákat és a szem alatti területre is szoktam használni. Jó fogás lehet még az Invisi Bobble hajgumi is. Bevallom, amíg nem próbáltam ki, én sem hittem el, hogy tényleg "tud valamit", de azóta teljesen lecserélődtek ilyen műanyag izékre a hajgumijaim. Nem húz, nem tépi ki a hajam, ha szoros a copfom akkor sem töri meg olyan erősen, mint a jó öreg, klasszikus hajgumi. 3 db úgy emlékszem 1600 Ft körül van, nagyon jót tesz neki az a 20% végösszegi kedvezmény. 

+ Infó: A Rossmann kuponok között van egy 25%-os, melyet dekorkozmetikai termékek vásárlásakor lehet felhasználni. A Max Factor, Maybelline és Rimmel kuponokkal együtt nem érvényesíthető, de a Rossmann saját - Glamour-tól független - 10%-os végösszegi kuponjával összevonható. Ezzel a kedvezménnyel (úgy látom) az összes Rossmann-ban felhasználható G-kupon összevonható. 


Ha izzadásgátló, akkor Nivea. Az utóbbi időben nálam ez a helyzet; nagyon beváltak a Nivea izzadásgátlói, tudom, mire számítsak tőlük, megbízhatóak, szeretem az illatukat is, így bátran ajánlom őket Nektek is. 25% kedvezmény Nivea dezodorokra a Rossmann-ban.

Ahogy a márka micellás vizét is ajánlom figyelmetekbe, ami azon kevés drogériás micellás termék közé tartozik, ami nem bántja, szárítja, égeti a szemem környékét. Igen, bizony, nálam a Garnier és a Dm lemosója ezt csinálta, hiába szereti őket mindenki és hiába szerettem volna én is szeretni őket. Úgyhogy ha valakinek az enyémhez hasonló problémája van, most 50%-kal (Dm) olcsóbban kipróbálhatja a Nivea micellás vizét


Mostanság elég sok Dove terméket is kipróbáltam (ezeket a Dm box-nak köszönhetem), az Advance Hair Series termékre a Dm üzleteiben két kupon is van, az egyikkel 1 terméket vehetünk meg 50%-kal olcsóbban, a másik 25% kedvezményt biztosít mennyiségi megkötés nélkül. A vörös alga kivonatot tartalmazó, erősen károsodott hajra való sampon és balzsam nagyon jót tett a hajamnak, az eredmény puha, fényes frizura és láthatóan jobb állapotban lévő hajvégek. 

Bár külön kupont nem találtam a Dove Derma Spa krémjeire, ha a Müllerben találkoztok velük (ugye lehet őket ott kapni?), érdemes kipróbálni őket a végösszegi kuponnal. Bár inkább a testesebb testápolókat szeretem, ez a lágyabb, krémesebb, hamar beszívódó, szérum tartalmú darab a szívem csücske lett. A hozzá passzoló kézkrémről nem is beszélve. 


Az Orsay üzleteibe is érdemes betérni, az ott kapható parfümök is szuperek, de most az utolsó zsákmányomat mutatnám meg tőlük, ezt a két fülbevalót. Nagyon sok szép, divatos ékszert lehet náluk kapni, tudtam volna még pár fülbevalót választani. A kuponon az áll, hogy a kedvezmény a leértékelt termékekre nem vonatkozik, így elvileg bizsut is vehetünk itt 20%-kal olcsóbban. A táskáikról meg inkább nem is beszélek... :) 

Amit sosem hagyok ki a G-napok alatt, az a The Body Shop. Kezdek talán túllépni a testvaj-mámoron, utoljára például a képen látható illatot vásároltam náluk. Érdemes kiváltani a törzsvásárlói kártyájukat, ha 30 pont összegyűlik rajta, levásárolhatunk 3000 Ft-ot, ez a parfüm így csak 890 Ft-ért lett az enyém. Addig is, míg gyűlnek a pontok, az is nagyon szuper, ha 1 szabadon választott termékre 20% kedvezményt kapunk. Webshopos vásárlásnál is élhetünk ezzel a lehetőséggel, a GLAM216 kuponkód felhasználásával.

Azt hiszem, most ennyi lenne, ha még eszembe jut valami, bővítem a bejegyzést vagy megosztom veletek a blog Facebook oldalán --- ITT

A tavaly tavaszi listáimat ITT, az őszi listáimat ITT tudjátok megnézni. 

Válasszatok kényelmes ruhát, cipőt, pakolós táskát, tegyetek el egy üveg vizet, ha fejfájósok vagytok, gyógyszert. Vágjátok ki és rendszerezzétek azokat a kuponokat, amiket fel akartok használni, a többit tegyétek el a táskátokba, mert tuti kelleni fog legalább egy, ami épp nincs nálatok.

Boldog GLAMOUR-napokat! Ti mire fogtok lecsapni?

2 megjegyzés:

  1. Jajjj az a Maybelline pusap spirál, az egy nagy pénzkidobás. Olyan macera használni és végül semmit nem csinál, csak összetapaszt... :(

    A rúzscerkák viszont jól néznek ki. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, de sajnálom, hogy nem vált be. :( Én még azért próbálkozom vele, majd meglátjuk. A rúzsceruzából már meg is vettem a következőt. :DDD

      Törlés