Csillámos testvajak | BOMB


A Bomb Cosmetics az idei nyárra különleges, csillámos testvajakkal készül. A négyféle testápolóból most kettőt nézünk meg közelebbről ebben a bejegyzésben. A 30%-ban shea vajat tartalmazó testvajak nemcsak táplálják, hidratálják a bőrt, hanem igazán menő, csillámos ragyogást is adnak neki. Ha valami különlegeset szeretnétek a nyári fesztiválra, kerti partira vagy akár a nyaralásra, görgessetek lejjebb! :)  


A Sunkissed testvaj pacsuli és mandarin illóolajakkal és trópusi virágillattal kényeztet. Ebben a testvajban apró arany csillámok találhatóak. A Shimmer testápoló vaj narancsvirág és grapefruit illóolajakkal revitalizál és felüdít, citrusos/citromos illatát nehéz nem kedvelni a nyári kánikulában. Ebben kékes, lilás fényű csillámok vannak. 

A két testvaj kiszerelésre (200 ml), csomagolásra is egyforma; jól záródó, matricákkal díszített műanyag tégelyekben találjuk őket. Állagra is szinte azonosak, talán az arany csillámos verziót néha kicsit habosabbnak érzem. Bár testvajakról van szó, szerencsére teljesen nyár-kompatibilisek, könnyed állagúak, nem hagynak egy nehéz, vaskos, lassan beszívódó réteget a bőrön. Körkörös mozdulatokkal hamar be lehet őket masszírozni, se ragadós, se zsíros érzet nem marad utánuk, csak puha, hidratált bőr és persze a csillogás. 


Ha már csillogás... A tégely felnyitása után a Sunkissed vajban azonnal találkozunk az arany csillámokkal az enyhén sárgás krémben. Érdemes kisebb adagokban eloszlatni a bőrön, hogy egy-egy helyre ne kerüljön sok az aranyszínben ragyogó pontocskákból. A Shimmer ezzel szemben szolidabb, a kékes csillámfényből kevesebbet kevertek az alapba (önmagában a fehér krém nem is tűnik csillámosnak), így ezt talán kicsit bátrabban kenhetjük. 

Nekem tetszenek ezek a testápolók, az állaguk és illatuk miatt tényleg nagyon jók nyárra, a szárazabb bőrfelületek hálásak érte, hogy nem egy beszívhatatlan, fullasztó krémréteget kapnak. A csillámosságról szólva, aki szereti az ilyesmit, az oda meg vissza lesz ezekért a bombságokért. Aki nem tudja eldönteni, hogy áll ezzel a kérdéssel, mégis piszkálja a fantáziáját a csillámos testvaj gondolata, próbálja ki a Shimmer verziót, szerintem imádni fogja a napfényben megcsillanó, különben szinte láthatatlan tündérpor fényét. Igen, igen, egy kicsit több szó esik a kék csillámos verzióról ebben a tesztben, ennek igazán egyszerű oka van: jobban szeretem, mert jobban mutat a hipóreklám bőrömön. Szóval hófehérkéknek a Shimmer-t, míg lebarnult bőrre inkább a Sunkissed-et ajánlanám, az én szememnek ezek a szép párosítások, de persze kinek mi. :) 

De nem muszáj megelégedni ezzel a két verzióval, hiszen a webshopon találhattok még málnás és ananászos vajakat is, azokra is érdemes vetni egy pillantást IDE kattintva. 

Ti hogy álltok a csillámporos termékekkel? Kipróbálnátok ezeket a testvajakat? 

0 megjegyzés: