PIXIBAG Bikini | 2016 június


Már megszokhattuk, hogy Pixiék nyáron nagyon kitesznek magukért és különleges kiadással jelentkeznek, amit nem "egyszerű" neszesszerbe csomagolnak (a tavalyi Festival verzió is milyen jó volt - ITT meg tudjátok nézni). A szütyő itt most egy piros, fekete mintás (imádom azokat az ananászokat!!!), vízhatlan tasi, amibe belecsatolhatjuk a szintén a csomaghoz járó neszesszert. Oké, köszi, pont erre volt szükségem. Szuper az átlátszó táska, mindig vágytam rá, de ez így az extra kis szütyővel még sokkal jobb. 

Mivel nyaralásnak a közelébe sem jutunk idén, már befogtam mindennapi használatra a táskát. Van, hogy 50-100 km-re is elmegyünk otthonról munka miatt, ilyenkor azért jó, ha az ember lányánál van egy-két dolog. A behűtött iszit kicsapja a víz, mikor kikerül a hűtőből, de nem baj, ebben a táskában nyugodtan tárolhatom, ráadásul tovább hideg is marad. A tollat ha csak beledobom, nem kell órákon át kotorásznom, látom kívülről, hogy hol van. Szóval igen, eléggé élvezem az átlátszó táskát, ami nem csak strandoláshoz tökéletes. :)


De nézzük akkor a tartalmat! Eucerin Sun Színtelen Napozó spray 50-es fényvédő faktorral, magas UVA/UVB fényvédelemmel. Használható aknés, pattanásos bőrön is. A fényvédelem nálam kötelező (nem csak nyáron), úgyhogy nagyon örültem, mikor megláttam ezt a terméket, pláne, hogy az arcomra is a márka fényvédőjét használom és azt nagyon megszerettem. A spray-s megoldás szuper, szépen adagol, a terméket könnyű eloszlatni a bőrön és pillanatok alatt beszívódik. Eldolgozás közben inkább olajosnak éreztem, de szerencsére még így sem maradt utána ragacsosság.  Könnyed és könnyen használható készítmény, sokszor elő fog kerülni nálam. 

Vöslauer Balance Green Uborka - Bodza - Érdekes kombináció, bevallom, nekem már az sem annyira szimpi, ha uborka van az italomban (bár blogger találkozón ezzel kapcsolatban volt már pozitív élményem) és a bodza sem a szívem csücske. Így nagyon nehezen tudtam elképzelni, hogy ez az ital be fog jönni nekem. Igazam is lett, ez az ízvilág nagyon nem az enyém, viszont nemrég találkoztam a márka dinnyés italával, vele hamar összebarátkoztam. 

A képen látható strandkendő is a csomag része volt, a Rossetti Bizsutól érkezett. Hatalmas nagy és nem kevésbé színes darab. Nagyon nem vagyok strandoló alkat, de a családból már van, aki le akar csapni rá, úgyhogy biztos meg fogja járni legalább a magyar tengert. 



NYX Jumbo Szemceruza 609 French Fries Frites - A NYX duci ceruzái nem ismeretlenek számomra, van belőlük itthon 6-8 darab és persze nálam is az ikonikus fehér színű az, ami sokszor előkerül. Ez a barnás, bronzos verzió nagyon jó nyárra, szépen ki fogja emelni a szemem színét. Mivel jó krémes és könnyen eldolgozható, lehet, hogy kipróbálom bronzosítóként is, de akár ajkakon is el tudom képzelni. 

Signal White Now Glossy Chic - Amikor megtudtam, hogy lesz valami a Signal-tól a BAG-ben, rögtön erre a fogkrémre gondoltam. Reklámokban már találkoztam vele és nagyon érdekel, hogy mit tud. Nem csak azonnal fehérebbnek tűnő fogakat, hanem extra csillogást is ígér. Majd meglátjuk, remélem, be fog válni. 

La Roche-Posay Fiziológiás Micellás Víz - Már többször találkoztam a márka micellás lemosójával és mindig szerettem is. Szépen leszedi a könnyedebb sminket, felfrissíti a bőrt és kifejezetten kíméletes. Ez a cuki, 15 ml-es kiszerelés tökéletes utazáshoz. 


Nivea Intimo FRESH Intim Törlőkendő - Az intim területek érzékeny bőrének gyengéd tisztítására lett kifejlesztve. Aloe vera tartalmának köszönhetően gyengéden tisztít, míg a fehér tea lágy illatával felfrissíti az intim területet és a hosszantartó tisztaság és frissesség érzését nyújtja. A gyengéd formula tejsavat tartalmaz, ami hozzájárul az optimális pH-érték fenntartásához.  

Nem jellemző, hogy hasonló termékeket használnék, de most adott a lehetőség. El tudom képzelni, hogy egy táborozás, fesztiválozás, strandolás alkalmával egy csomag ebből a kendőből szinte életmentő lehet. Különben a leírás alapján tényleg olyan termékről van szó, amit minden lánynak érdemes lehet beépíteni a napi rutinjába - pláne így nyáron, amikor a 40 fokban nemhogy az intim területeket, de semmilyen más bőrfelületünket sem érezzük tisztának és frissnek.

Szerintem nagyon jól sikerült ez a kiadás, tele volt nyári életmentő holmikkal és a csomagolás is klassz és jól (ki)használható. Igazi felüdülés volt ez a válogatás ezekben a forró napokban. 

Nektek hogy tetszik ez a BAG? Volt benne olyan termék, amit szerettek/használtok?

2 megjegyzés:

  1. Nekem ízlett a víz, és a nyxtől egy fekete mono szemhéjpúdert kaptam 😙

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy ízlett. Én végül apumnak adtam, neki is ízlett, lehet, hogy ebben csak én vagyok fura. :D A fekete mono is tök jó, biztos szép füstös szemet lehet vele csinálni. :)

      Törlés