Borsos BOMBa forma


Ahogy már megszokhattátok, jön a következő Bombos bejegyzés, ismét egy tégelyes termékkel. Most azonban túllépünk minden cukiságon és egy kicsit fűszeresebb termékbe kóstolunk bele. A Feketeborsos Tusradír eléggé különbözik az általam eddig próbált tusradíroktól, például a túrós süti illatútól, amiről IDE kattintva olvashattok.


A csomagolás a megszokott, egyszerű, de nagyszerű, felmatricázott műanyagtégely. Ezzel kapcsolatban, amire érdemes figyelni, hogy felbontás után ne forgassuk, döntsük meg a terméket, mert némi olaj megszökhet belőle. 

A borsos testradír bázisa - a fent említett cukoralapú sütistől eltérően - só, illetve tiszta ázsiai citromfű- és muskotályzsálya illóolajat, valamint édes mandulaolajat tartalmaz. A fedél levétele után folyékony állaggal találkozunk (ebben egész borsok és koriander darabkák úszkálnak), a só leülepedik, így használat előtt az első dolgunk a radír összekeverése kell, hogy legyen. 


Már felkeverés közben, illetve, ha a tenyerünkre kiveszünk belőle, érezhetjük, hogy sűrű, gazdag radírral van dolgunk, amiben jócskán találhatunk borsokat. Tehát, egy keveset kell a tenyerünkbe venni és körkörös mozdulatokkal eloszlatni a nedves bőrünkön. Bár a szemcsék finomak, mégis jól érezhetően radíroznak, nem kell nagyon dörzsölni a bőrt. Ha végeztünk a radírozó masszázzsal, csak le kell öblítenünk a "maradékot". Ha a szemcséktől megszabadultunk, marad a bőrünkön egy vékony, olajos réteg (a kádban meg némi bors), ami hamar beszívódik. Olyan hamar, hogy mire elkezdtem felöltözni fürdés után, arra már nem is éreztem. - Szerencsére, mert utálom, amikor hozzáragad ilyesmi miatt a ruhám a bőrömhöz. - Viszont sima, puha bőr maradt utána, ami nem kívánta a testápolózást. 


Különösen jó barátunk lehet, ha narancsbőrrel küzdünk, hiszen vérbőséget okoz, a kezelt terület keringése megindul. Bevallom, ettől egy kicsit féltem, de hál' isten, nem volt kellemetlen, egy kis bizsergést/csipkedést éreztem, illetve egy nagyon picit pirosabb lett a bőröm, de ez úgy 10-15 perc alatt el is múlt. Így az első próbálkozás után már használtam a nem cellulit sújtotta területeken is, például a könyökömön (ami extra száraz és nagyon jólesik neki az édes mandulaolaj). Szóval bátran ajánlom azoknak is, akik hozzám hasonlóan óvatosak a vérbőséget okozó kozmetikumokkal, mert belefutottak már olyanba, ami szinte leperzselte a bőrüket.

IDE kattintva tudjátok megnézni a terméket a Bomb webshopján, ha kíváncsiak vagytok rá.

Ti kipróbálnátok ezt a borsos radírt vagy inkább maradnátok valami édesebbnél?

0 megjegyzés: