GLAMOUR - napok 2016 ősz | Kívánság- és Tipplista


Egyre jobban imádom a szertartást, amit a Glamour-napok köré szoktam építeni. Nem csak maga a shopping a lényeg, szeretem végiggondolni, mire van szükségem, majd a kuponok végignézése után az addig felírt termékek számát megszorozni tízzel. Ha kész a kívánságlistám, végiggondolom, hogy mik azok a beauty cuccok, amik érdekesek-újak-szuperek-örök kedvencek és megírom a tipplistámat is, majd az egészet kipakolom a blogra fotókkal körítve. Ezután - vagy inkább eközben - jöhet a kuponok kivágása és rendszerezése, ami a legnehezebb feladat, mert a macska imádja a "fecniket". Először csak belefetreng a csinosan összepakolt kuponkupacokba, utána le is lép párral. Ha összeszedtem az összeset amit széthordott a lakásban - és megtaláltam az ágyában azt a kupont is, ami a szempillaspirál-utánpótlásomat biztosítja - már csak várni kell egy kicsit. Boldog Shopping ünnepet! :D 

Ez már a negyedik listás bejegyzésem a Glamour-napok előtt; tavaly tavasszal írtam az elsőt és úgy tűnik, Nektek is töretlen a lelkesedésetek, a legolvasottabb cikkeim közé tartoznak. Meg persze nekem is szuper, hogy csak előkapom a telefonom és megnézem, miket írtam össze, mire van szükségem. Így érthető, hogy mindig örömmel írom ezeket a listákat. :)

Kívánságlista

Leginkább a Müllert szeretném megtámadni, hiszen mindenre 20% kedvezmény lesz náluk, így szeretnék feltankolni illatgyertyákkal a kuckózós napokra. Az Air Wick körtés gyertyájáról rengetegszer hallottam már, ideje kipróbálni, bár bevallom, nem tudom, kapható-e a Müllerben. Glade gyertyát biztosan találok ott, valami csokis, magos, karamellás illatvilágot szeretnék levadászni. 

Szeretnék venni pár Stabilo tűfilcet is. Egyszer vettem egy 10 darabos készletet, azt pótolgatom, mikor egy-egy darab kifogy, beszárad. Szeretek ezekkel a filcekkel jegyzetelni, sokkal érdekesebb, színesebb tőlük a naplóm. 

A szárazsampon állandó megmentőm, a Batiste nagy kedvencem és már a virágillatú verziót is lehet kapni belőle a Müllerben. Legalább egy haza fog velem jönni. 

Parfümöt is nagyon megéri ilyenkor venni. Pár éve hatalmas őszi-téli kedvencem volt Katy Perry Killer Queen illata. Mostanában elég sokszor gondolok rá, tervezem, hogy legalább a kisebb kiszerelésből beszerzek egyet.  

Mindig Glamour-napokkor veszek izzadásgátlót, ilyenkor akár többfélét is, hogy olcsóbban tudjam kipróbálni, hogy melyik jön be. Most a Rexona Maximum Protection zöld változatára fogok biztosan lecsapni. 

Most pedig jöjjön az ajakkence szekció, elég sok van, ami birizgálja a fantáziámat. A szépséges rose gold csomagolású Rimmel 15th Anniversary Collection By Kate darabok közül kettő is van, ami tetszik, de nagy valószínűséggel a nude lesz a befutó. Folytatódik nálam a folyékony rúzs szerelem is, a Sleek Matte Me kollekcióból szeretnék egy hétköznap is használható színt kipróbálni. Illetve a Bourjois Rouge Souffle de Velvet is kívánságlistás, ebből egy feltűnőbb szín érdekelne. 

Már egy ideje nagy rajongója vagyok a L'Occitane kézkrémeknek, itt lenne az ideje, hogy beszerezzek belőlük párat. 10.000 Ft felett 2500 Ft kedvezmény jár a webshopon is (!), a kézkrémek mellé így biztosan befér más is a kosárba. 

Ruhafronton most nem állok túl jól, nagy szükségem van egy új farmer nadrágra, pár pólóra és szeretnék egy kötött, vékonyabb pulcsit. Lehet, hogy valami téli cipőt is kellene néznem... 


Amik nem annyira fontosak, de... 
Ha eljutok a Müllerig, szerintem nem fogok tudni Sleek paletta nélkül hazajönni. Szeretném megnézegetni a L.O.V. Cosmetics termékeit - a rúzsaikat nagyon dicsérik -, az Essence és Catrice újdonságait. Már régóta vadászom egy rose gold lakkot, de nem igazán találok olyat, ami tényleg rose gold lenne. Van tippetek? Szívesen rendelnék a The Body Shop-tól is, 3 termékre kaphatunk most már 20% kedvezményt. Sajnos ebben az új termékek nincsenek benne, pedig az új szemhéjpúder palettájuk csodaszép. Azért a banános samponra még mindig kíváncsi vagyok... 

Illetve a végére a legfontosabb: Felix-es rágcsát venni Pöpike cicának. :) 

Tipplista

Ebben a listában mindig olyan termékeket találtok, amiket már kipróbáltam, használok, szeretek. Lehetnek benne régebbi kedvencek is, de igyekszem inkább újdonságokat beletenni, olyan termékeket, amikről még nem lehetett talán olyan sokat hallani, hogy legyen róluk infótok még a Glamour-napok előtt. A listában vegyesen szerepelnek olyan termékek, melyeket tesztelésre kaptam és melyeket magam vásároltam.


Itt majdhogynem a komplett arcápolási rutinomat láthatjátok. -- A La Roche-Posay Serozinc cink-szulfát oldat egy tonik spray, mely zsíros, problémás bőrre lett kifejlesztve. Tisztítja és megnyugtatja az arcbőrt. Nekem kombinált bőröm van, de tökéletesen jóban van ezzel a termékkel, az apróbb gyulladások nagyon szépen eltűntek tőle. A márka termékeire 20% kedvezmény jár a résztvevő patikákban. Lista róluk a www.larocheposay.hu oldalon. 

Eucerin DermoPurifyer mélytisztító arctonik szintén a problémás bőr kezelésében hatékony segítőtárs, mióta használom, a pórusaim sokkal tisztábbak. A faggyúmirigyekben fejt ki mitesszeroldó hatást, így akadályozza meg azok újbóli kialakulását. Eucerin termékekre 20% kedvezmény jár a résztvevő patikákban. Lista róluk a www.eucerin.hu oldalon. 

A Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief volt az az arckrém, aminek május környékén jól lefaragott a márka az árából, így elcsábultam és megvettem. Az egyik legjobb döntésem volt, míg ki nem próbáltam, addig nem is fogtam fel, mennyire "szomjas" a bőröm. Ha vízhiányos arcbőrre kerestek krémet, ezt bátran ajánlom Nektek. 20% kedvezmény a szaküzletekben és 20% kedvezmény a Müllerekben a végösszegi kuponnal. 

A kategóriában a legújabb termék, ami hozzám került, a Nivea Micellás arctisztító kendő. A márka micellás vizét is nagyon szeretem, a kendő is legalább annyira bevált. Nagyon kíméletes, hipp-hopp leszedi a sminket, frissít, hidratál. Nem mellesleg védi a szempillákat, E-vitamin is van benne és szuper az illata. 50% kedvezmény minden Nivea arctisztító termékre a Dm üzleteiben. 


A Pantene Pro-V Aqua Light sampon és kondicionáló most az abszolút favorit kombináció a vékonyszálú, lelapuló hajamra. A sampon baromi jól tisztít, a balzsam jól kifésülhetővé és puhává teszi a hajam. Az illat eszméletlen jó és nagyon tartós, a copfomat pedig tényleg dúsabbnak érzem, ahogy összefogom. Pont ezt ígéri a termék, úgyhogy... 50% kedvezmény minden Pantene hajápoló termékre a Dm üzleteiben. 

Ha már a hajnál tartunk, végre egy hajszépség vitamint is tudok ajánlani Nektek (párral már befürödtem). A Tricovelt két hónapig szedtem és rengeteget segített a hajnövesztésben. A hajam hosszabb lett, valamivel erősebb is és babahajak is elkezdtek kandikálni a fejem tetején. Már készül a post, hamarosan tudtok olvasni róla. Az Alma gyógyszertárakban 20% kedvezmény lesz rá. 


Elérkeztünk a sminkekhez, "kicsit" L'Oréal és Maybelline túltengéses a lista, hónapok óta az ő újdonságaikkal kelek-fekszem. A Dm-ben 50% kedvezménnyel vásárolhatunk 1 db L'Oréal, illetve 1 db Maybelline terméket. A Müllernél darabszámra vonatkozó korlátozás nélkül 30+20% kedvezménnyel csemegézhetünk a márkák termékeiből. A Rossmann-ban 25% kedvezmény lesz kuponnal minden dekorkozmetikai termékre, Maybelline termékeket ezen felül 40% kedvezménnyel vásárolhatunk. 

Kezdeném a picit régebbi L'Oréal újdonságokkal. Infallible Sculpt kétrészes, krémes kontúrszett, különleges, púderes finissel. A legfehérebb bőrűeknek is használható, mindkét színt fel lehet vinni egészen finoman és tovább lehet építeni. A highlight nem csillámos, nem fényes, a kontúr nem narancsos. Csak egy ecset kell hozzá; tényleg könnyű dolgozni vele.

A Blush Sculpt három részre osztott "ombre kontúrozó arcpirosító". Elvileg ajánlja, hogy használjuk a színeket külön-külön is, de a középsőhöz elég nehéz úgy hozzáférni. Én mindig összemixelve, pirosítóként használom, így összességében rózsaszín lesz, nagyon szép fénye van és apró csillámokat is látok benne. A képen is látható 201 Soft Rosy Rose Tendre van nálam használatban. 

Rég vártam már annyira új alapozót, mint a Nude Magique Cushion-t. Alapból a csomagolás is elbűvölő, van belőle eléggé világos szín is. Tökéletes nappali darab azoknak, akiknek nincs túl sok bőrhibájuk és leginkább egységesíteni szeretnék az arcbőrük színét - szinte láthatatlanul. Eléggé borsos ára van, így nagyon megéri rá kuponnal lecsapni. Már azokban a Dm üzletekben, ahol kapható, mert sajnos csak 18 ilyen van, ebből 14 Budapesten. Szóval igen, a szerencsések, akiknek van a közelükben és szeretnének lecsapni rá, ne habozzanak! 


Egyre inkább hajlok a szájhangsúlyos sminkek felé és hát bőven van is olyan termék, amit megszerettem mostanában. A Maybelline Vivid Matte folyékony rúzsok eszméletlen színekben kaphatók, a fedésük nagyon erős. Elvileg mattra száradnak, de marad egy kis krémességük és így nem is szívják teljesen szárazra az ajkakat a nap végére. 

Szintén Maybelline - viszont úgy tudom, csak a Mammutban lévő Rossmann-ban kapható - a Color Sensational Bolds Collection brutális színeket tartalmazó kollekciója (jelenleg 4 árnyalat elérhető). Drámai árnyalatok, matt, nagyon intenzív színek. Eszméletlenül tartós kencékről van szó, ha volt már lerobbanthatatlan rúzsotok, akkor gondoljátok újra a dolgot, ez még tartósabb.

A tartós, matt témánál maradva: L'Oréal Infallible 24H Lip Colour - Csókálló, eléggé tartós darab vadabb és akár hétköznapokon is használható színekkel. A felvitel két lépésből áll, először a színt pakoljuk fel az ajkakra, majd az átlátszó balzsamot - ez egyébként simán ajakbalzsamként is jó. 

A L'Oréal Color Riche L'Extraordinaire már egy sokkal kíméletesebb darab, formulája olajjal dúsított, így ápoló hatású. Szintén hétköznapi és sokkal vadabb színek közül is választhatunk, itt a végeredmény ragyogóan fényes, szájfényszerű, de valamivel tartósabb és pigmentáltabb.

Picit régebbi újdonság, L'Oréal Infallible Sexy balm, gyorsan feldobható - már csak a ceruza formájú kialakításának köszönhetően is. Van belőle színezett ajakápolóra hajazó és durvábban pigmentált verzió is. Mindkettő ápoló hatású, nagyon könnyű viselet. Inkább nyári darabként szokták emlegetni, de simán érdemes beszerezni belőle akár most is, főleg annak, aki nincs oda az őszt övező matt trendért. 


Évek óta a Maybelline spiráljai a legkedvencebb kedvenceim, itt most két újdonságról és egy örök kedvencről lesz szó. Kezdeném azzal az újdonsággal, ami nekem nem vált be, de! Tökéletesen azt adja, amit ígér. A mostanában divatos, a kifutókon is látott ragacsos, kicsit összeálló, feltűnő pillasor tökéletesen elkészíthető a The Colossal Spider Effect spirállal. Nekem nem jön be, de aki ilyenre vágyik, annak tökéletes lesz. 

Ami viszont nagyon bejön, az a Lash Sensational Luscious ami sűrűbb, legyező hatású pillasort ígér. 3 értékes olajjal ápolja a szempillákat, melyek puhábbak lesznek és nem nehezülnek el. Ez a spirál hosszít, dúsít is valamennyit, nagyon jól kiemeli a szempillákat és extra fekete festékkel vonja be őket. Még barátkozunk, nem kapott még sok levegőt, így az állaga változhat, de szerintem aki az alap verziót szerette, az ebben sem fog csalódni. 

A végére az abszolút kedvencem, amihez mindig visszatérek: The Colossal Volum' Express Smoky Eyes. Amikor ezt a spirált kipróbáltam, akkor értettem meg, mit jelent az, hogy dúsító hatás. Mintha kétszer annyi pillám lenne, mindenféle ragacsosság és túlzás nélkül. Tényleg, nagyon természetes az összhatás, igaz, az előzőleg említetthez képest alig visz fel festéket, mégis imádom. 

Ha van kedvetek, kukkantsátok meg a tavaszi Glamour-napokra készített bejegyzésemet is, a tippek abból is jól jöhetnek. Katt IDE!

Ti mit szeretnétek kuponnal megvásárolni? Van a listákon olyan termék, amit szerettek/használtok? 

2 megjegyzés:

  1. AirWick gyertyákat érdemes dm-ben megnézni, mert a nagyi sütije illatú ki van árusítva és potom 400 Ftért elvihető.
    Nem tudom, felétek van e belőle így, de Pesten elég sok dm-ben rá lehet még bukkanni a kiárusított cuccok álványán, én vagy 5 db-ot is beszereztem már :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, köszönöm szépen a tippet! Mindenképpen meg fogom nézni. :)

      Törlés