Adam & Eve by PIXIBOX


2016 utolsó Pixi-meglepetése egy új válogatás, az Adam & Eve by Pixibox volt. Ebben a dobozban vegyesen vannak női és férfi, illetve uniszex termékek, köztük legalább 3 teljes kiszerelésű, illetve utazó- és minta méretű készítmények, kiegészítők. Ez tehát egy meglepetésválogatás Neki és Neked. 


Talán kicsit többségben voltak a férfiaknak készült termékek ebben a box-ban, de eddig ők úgysem kaptak semmit, úgyhogy... :) 

AA Men Energy Up AQUATIC arckrém - Könnyed, géles állagú, nem tolakodóan "pasi" illatú arckrém. A hidratáló hatás gyors beszívódással párosul, így azok is megszerethetik, akik nem kifejezetten rajonganak a krémekért, mert nem lehet sokáig érezni a bőrön. A benne lévő C-vitamin segíti a bőr méregtelenítését és megszünteti a fáradtság jeleit.

Nivea Men Creme - általános ápoló krém (2x30 ml) - Hidratál és segít megakadályozni a bőr kiszáradását. Arcra, testre, kézre is használható, könnyű, nem ragadós krém. Az eredeti Nivea krémet szerintem nincs, aki ne ismerné, hát ez a férfiakra specializált változat. Az illatában is ezt lehet érezni, ott van a klasszikus Nivea illat, ami keveredik egy parfümös, pasis illattal. Úgy vettem észre, hogy emiatt tényleg szívesebben is használják; apukámnál az éjjeliszekrény álladó lakója lett.

Szakállasember BELGA - Natúr Tusfürdő Csokoládéval (110 ml, utazó méret) - Belga csokoládéval, kakaóvajjal, narancshéjjal és -illóolajjal készült tusfürdő - a család minden tagja számára. Sok csokis tusfürdővel találkoztam már, de talán tényleg ez az első, amire azt tudom mondani, hogy pasiknak is való. Illatában inkább a narancs a domináns, bujkál benne a csokoládé is, de nem édesen-tolakodóan. Sűrű, natúr mivolta miatt kicsit nehezen habzó, krémes tusfürdő ez, mely puha bőrt hagy maga után. 

Prada L' Homme férfi parfüm (1,5 ml, minta) - Púderes, virágos, fás, férfias, de nem túl tömény illat. Fő összetevői: Narancsvirág, bors, ámbra, írisz, viola, rózsamuskátli, cédrus, patchouli.


Megkaptuk a parfüm női párját is, a Prada La Femme (1,5 ml, minta) virágos, fás, enyhén fűszeres illat. Fő összetevői: Frangipani, vanília, ylang-ylang, tubarózsa, vetiverfű, méhviasz.

A másik, kifejezetten nőknek való darab az AA Ethnic Beauty testápoló balzsam (200 ml, teljes kiszerelés), amiből az én csomagomba a Himalája rituálé került. Ez bőrfeszesítő, revitalizáló és hidratáló hatást ígér. Az egészen biztos, hogy puha, hidratált bőr marad utána, de amit kiemelnék, az az illata. Imádom! Virágos-(gyógy?)növényes, kicsit édeskés és áhhh... Szóval, ritka, hogy egy testápoló ilyen gyorsan fogy nálam. Esténként használom és reggel még mindig érzem az illatát. 

Waltz 7 Aroma tab - zuhanytabletta - Energizing Mint - Ezt az aromakockát a zuhanyba kell magaddal vinned és olyan helyre letenni, ahol éri a víz. Ennek hatására felszabadul belőle az illat. Hamarosan lesz szó a zuhanytablettákról külön postban. 

A Hansaplast Star Wars sebtapaszait (16 db/doboz, teljes kiszerelés) már láthattátok nálam. Nagyon bírom ezeket a mintás tapaszokat, elég menőnek éreztem magam, mikor Yoda a kezemen csücsült. 

Raven Factories - Trio karkötő - Hajózás során használatos kötélből készült uniszex kiegészítő. Régóta nézegettem már hasonló darabokat, így tök jó meglepetés volt, hogy ilyen került a dobozba.


Én nagyon, nagyon vártam már valami hasonlót a Pixitől, és tessék, itt is van. Imádom ezt az ötletet, szuper, hogy a pasikat is bele lehet vonni ezáltal egy kicsit ebbe a meglepetésdobozos dologba. Nagyon erős kezdés volt ez a tartalom és maga a box is mutatós és sok cuccot el tud nyelni. Remélem, sok-sok ilyen kiadás lesz még. 

Ti megrendeltétek ezt a kiadást? Tetszik Nektek a vegyes doboz ötlete? 

0 megjegyzés: