AVON Mark. | Felfedezés


Márciusban az AVON új termékcsaláddal jelentkezik. "A Mark. fiatalos, dinamikus, lüktető márka, mely segítségével garantáltan kitűnhetünk a tömegből. A Mark. sminktermékek megtestesítik mindazt, amire egy modern, trendi, belevaló lány vágyik. Színpompás árnyalatok, extravagáns sminkek, élénk rúzsok és csábító pillák." Az AVON jóvoltából kipróbálhattam párat az újdonságok közül, olvassatok tovább, hogy megtudjátok, nekem mennyire váltak be! 


3D ajakrúzs Hi-Def Plum - Igazán ütős, lilás ciklámenszínű rúzs, ami tökéletes a tavaszi-nyári időszakra. Teltebb, simább és feszesebb ajkakat ígér. Kollagén tartalma növeli az ajkak mikrokeringését, retinollal tölti fel az apró barázdákat, koffeinnel, gránátalma- és jojoba olajjal javítja a bőr rugalmasságát és hidratáltságát. Jelenleg 1049 Ft az AVON oldalán ITT.

A legnagyszerűbb tavaszi smink: könnyed alapozás, átfésült szemöldök, egy kis szempillaspirál, ütős ajkak. :) 

Erős, jól záró és mutatós a csomagolása ennek a rúzsnak. A pigmentáltsága szuper, egyetlen rétegben az ajkak színe ugyanolyan lesz, mint maga a rúzstest. Viszonylag krémes, siklik az ajkakon, nem lesz foltos, könnyű felvinni. A végeredmény szolid fényű, vibráló színű, egyenletes és meglepően tartós. 

Reggel felkenem és nem kell foglalkoznom vele; akárhányszor pillantok rá, teljesen rendben van. Órák alatt csak annyira mozdul el egy icipicit a széleknél, mint más rúzs frissen felkenve. Van, hogy az ivást gond nélkül "túléli" és még az ebédet is nagyon szépen viseli. Utána fel kell frissíteni, mert belül elkezd természetesen lekopni, de teljesen onnan sem tűnik el a szín. Ennélfogva lemosáskor érdemes egy jobb képességű terméket választani, mert annyira jól beivódik az ajkak bőrébe, hogy nehéz makulátlanul eltávolítani. Egész napon át tartó viselése után csak egy icipicit éreztem szükségét hidratálásnak - én, akinek még az ajakápolók is kiszárítják az ajkait. (Szóval akinek alapból nincsenek ilyesmivel gondjai, annak tuti nem fog szárítani.) Kellemes, kényelmes viselet. Vettem fel videót úgy, hogy ez volt rajtam és visszanézve úgy látom, hogy tényleg teltebbnek mutatja az ajkakat. A színe meg... jajj, imádom!

A Mark. sztárterméke a Spectralash szempillaspirál, amivel akár 8-szor dúsabb pillákat érhetünk el. Nem pereg le, nem csomósodik, nem maszatolódik. Különlegessége, hogy a tubus alján tekerő mozdulattal fokozatot válthatunk, így készíthetünk dús, dúsabb és szuperdús pillasort. A csomagolás egyszerű, egyetlen dísze a logó, meg persze a csalafinta tekerő az alján, amit a három fokozat között egyértelmű kattanással váltogathatunk. A spirálfej klasszikus, tömött sörtékből áll. A festékanyag inkább a sűrűbb fajtából való, csodás mélyfekete. Az AVON oldalán ITT találjátok, jelenleg 1599 Ft-ért.

A bal felső képen csupasz pillák, mellette a spirál első fokozata. Alul balra a második, majd jobbra a harmadik fokozattal kifestett pillák. 

Alapvetően inkább picit hosszabbak a pilláim és keszekuszán állnak, minthogy sűrűnek lehetne mondani a pillasoromat, úgyhogy nagyon kíváncsi voltam rá, mit tud ez a spirál. Az első fokozatnál szépen befedi, hangsúlyozza és hosszítja a pillákat. A második fokozatnál már látom a dúsító hatást is, nekem ez a fokozat jött be legjobban. A pilláim hosszabbnak tűnnek, szépen el vannak választva egymástól, összhatásában pedig dúsabbnak tűnik a pillasor. A harmadik fokozatnál mintha több festék kerülne a pillákra, a szálakat befedi az anyag, amitől vastagabbnak tűnnek. A pillasor sokkal definiáltabb. Itt egy picit összeálltak a pillák, később kitapasztaltam, hogy ezen nagyon jól lehet segíteni, ha az egyes fokozatra tekerek és átfutok még egyszer a pillasoron. 

Mint mondtam, nekem a kettes fokozat tetszett leginkább (a hétköznapi használat során), a hármas fokozatot inkább erősebb szemsminkhez tudom elképzelni. Többszöri egész napos viselés mellett egyszer sem tapasztaltam, hogy darabosan potyogna vagy elmaszatolódna. Nem szárad rá a pillákra úgy, hogy szinte törékennyé tegye őket, a szálak végig puhák, rugalmasak maradnak. A lemosás pedig meglepően egyszerű, nem kell dörzsölgetni a festéket, hamar lejön. 


A legnagyobb meglepetést a Mark. gél lakk okozta, mely intenzív ragyogást ígér és bár géles kinézete lesz, nem kell hozzá UV-lámpa és egyszerűen lemosható, akárcsak a hagyományos lakkok. Az üveg az Avontól megszokott vastag, jól záródó kupakos darab. Az ecset vékony, picit ellapított, könnyen kezelhető. Ennek a piszkos-pasztell lila lakkocskának Lavender Sky a neve, 20 társával együtt ITT kapható az AVON oldalán, jelenleg 799 Ft-ért.

Frissen felkenve.... és 6 nappal később

Ez a lakk viszonylag sűrű, de jól eloszlatható, én két réteget használtam, de aki vastagabban keni, annak szerintem akár egy is elég lehet. Nem lett buborékos vagy csíkos, viszont hamar megszáradt és tényleg nagyon szép fénye lett. 

Hiába az előkezelés (zsírtalanítás, alaplakk, stb...) általában ledobálja a lakkokat a körmöm - sok már másnap elkezd lepattogni, lekopni. Ezzel szemben ez a lilaság még 6 nap múlva is teljesen vállalhatóan nézett ki. (Ezt a kép jobb oldalán láthatjátok.) Szépen nőtt le a körmömmel együtt, a fénye picit tompult és icipicit lehet látni már a barázdákat, de mindezt leírni is már szinte szőrszálhasogatásnak érzem, mert igazából lenyűgözött, hogy mennyire tartós. 

Összességében nagyon tetszik a Mark, a termékek felülmúlták a várakozásaimat és nagyon, nagyon örülök, hogy az Avon bedobott egy külön vonalat a korombeliek boldogítására és ontja a szebbnél szebb színeket. Biztos vagyon benne, hogy nem először olvashattatok nálam a termékcsalád szépségeiről.

Nektek tetszenek a termékek? Mit szóltok ehhez a friss, lendületes újításhoz? Melyik újdonságot próbálnátok ki szívesen? 

0 megjegyzés: