Adam & Eve by PIXIBOX 2017 február


A Pixibox februárban két kiadással készült a meglepetések szerelmeseinek. A cuki, sminkcuccokat tartalmazó The Unicorn Set nevű Pixibag-ről már olvashattatok ITT. Most pedig az Adam & Eve by Pixibox második kiadásáról lesz szó, ami Valentin-napra jelent meg. Tartalma természetesen most is vegyes, férfi, női, illetve mindkét nem számára hasznos termékek lapultak benne. Ha esetleg nem olvastatok még ennek a meglepetésdoboznak az első kiadásáról, IDE kattintva megtehetitek. 


A pasi szekció három termékből áll; a legérdekesebb talán a Schwarzkopf Professional 3D MEN Hair&Body Férfi Sampon hajra és testre. Leírása szerint frissítő hatású, panthenol, mentol és koffein tartalmával erős, egészséges hajérzetet ad, frissít, hűsít és stimulálja a hajhagymákat. Mindezt kellemesen pasis illattal és - a beszámoló szerint - jó habzással teszi és tényleg felfrissülést nyújt. Engem ki lehetne kergetni a világból egy sampontusfürdővel - gyerekkoromban volt ilyenem, epres illatban, de tusfürdőként nem tudták használtatni velem, emlékszem, egyszer volt egy jó nagy hisztim emiatt. De úgy tűnik, itthon nagyon pozitív fogadtatásban részesült, a pasik szeretik az ilyen többfunkciós dolgokat. 

David Beckham Beyond Deo Body Spray férfi dezodor - Friss, enyhén gyümölcsös illatú dezodor. Leírása szerint az illata David Beckham igéző személyiségét és egyedülálló stílusát fejezi ki, elegáns, érzéki és merész. A nyitány mojito, fűszeres kardamom és grapefruit. Feketebors, cédrusfa és muskátli adja a szívillatot, az alapillat pacsuli, vanília és bőr. 

Paco Rabanne Invictus Intense férfi parfüm minta - Az illat feje feketebors és narancsvirág, szíve babérlevél és whisky. Mindez borostyános, sós, ámbrás alapjegyeken. 


Bulgarian Rose Karlovo Rose kézkrém - Természetes rózsaolaj, rózsavíz és F-vitamin tartalmú, intenzíven puhító és regeneráló kézkrém. Csillapítja a bőr felső rétegeinek gyulladását, felgyorsítja a sejtregenerációt, megelőzi a kiszáradást, véd a külső ártalmakkal szemben. | A márka csomagolásai gyönyörűek, ezért a rózsásért teljesen odavagyok. Érdekes ez a vékony tubus, inkább arra számítanék, hogy fogkrém van benne, de persze frissen szedett rózsaszirom illatú krém kerül elő belőle. Nagyon könnyed, szolidan illatos, extra gyorsan beszívódik és azonnal puhít. Tényleg kis visszafogott illata van, szerintem simán használhatják akár a pasik is. 

JimJams Arctisztító Kendő - Aranyos, praktikus kis termék, nagyon jó, ha kéznél van egy ilyen a hétköznapokon vagy akár kirándulás, nyaralás alkalmával. Meleg napokon vagy edzés után hozhatnak egy kis felfrissülést is, de hasznosak lehetnek akkor is, ha sikerült jól elkenned a rúzsod és egy zsepi nem elég segítség a korrigáláshoz. Azt ígéri, eltávolítja a vízálló sminket is. Hasznos és praktikus, úgyhogy az egész csomag szépen beköltözik a táskámba. 

+ Volt a csomagban egy szórólap is, amiben egy Black Soap minta lapult a márkától. Erről nagyon sokat hallottam már, problémás bőrre sokan ajánlják.


Olay Essentials vízálló szemfesték lemosó - Színezék és illatmentes Olay hidratálóval kiegészített krémes formulája kíméletesen távolítja el még a vízálló sminket is. Borsónyi mennyiséget kell belőle gyengéden a szemhéjra és a szempillákra felvinni, majd egy vattakoronggal letörölni. Elsőre kicsit furcsa volt, hogy így kell alkalmazni, de igazából tényleg szuperül leszedi a sminket és megbirkózott a vízálló szempillaspirállal is. Nem irritálta a szemem, nem szárította vagy csípte a szemem környékén a bőrt. Érdekes termék, de jelenleg úgy állunk, hogy nem fogja kitúrni a helyéről a kedvenc lemosómat. 

Paco Rabanne Olympéa Intense női parfüm minta - Intenzív női illat vaníliával, borostyánnal, sóval, ámbrával. Annak idején a Pixiben talált minta miatt jöttem rá, hogy a "sima" verzió sajnos nem passzol hozzám. Pedig nagyon tetszett az illat - másokon - és a csomagolás is. Sajnos az Intense se az én illatom, magamra fújtam és kiütött; ez is olyan, mintha megkeseredne a bőrömön. De hát igen, pont erre jók a minták. :) 


Ennél a kiadásnál most talán inkább egy kicsit a hölgyek javára billent a tartalom. Most egyértelműen a kézkrém a kedvencem, de igazából ismét nagyon jól kihasználható, praktikus termékeket kaptunk. Ja, és még egy újítás, amit majdnem elfelejtettem megemlíteni: A külső karton megújult, már nem logózott ragasztószalagot kell felvágnunk, hanem a kartont kell feltépni egy szalag mentén. Nagyon profi újítás. Most annyira izgatottan bontottam ki a dobozt, hogy nem fényképeztem le, de legközelebb teszek be róla képet. 

Ti megvásároltátok ezt a dobozt? Tetszett a tartalma? Van olyan a termékek között, amit használtok, szerettek? 

0 megjegyzés: