Lakkmánia – körmökfestések az elmúlt hetekből


Megfogadtam, hogy nyáron mindig szép, friss lakkozás lesz a körmeimen. Ezek az első körök eredményei, azok a lakkozások, amik nem voltak különösebben technikásak, ötletesek, ezért rátok ömlesztem őket egy bejegyzésben. :) Soknál már arra sem emlékszem, milyen lakkokat használtam, de ha valamelyik érdekel titeket, szívesen előkeresem, megírom mi volt. Ahol minták, pöttyök, vonalak vannak, ott fogpiszkálóval és pontozóecsettel dolgoztam. Az alaplakk minden esetben az általam örökké nyúzott ADEN keratinos lakk, a fedőlakk pedig az Essence-től van. Beszéljenek a képek helyettem. :)

Ez a Catrice lakk mindig megviccel. Az üvegben és kicsivel felvitel után mindig úgy tűnik, arany csillámok vannak benne. Aztán később ránézek és már ezüstösek a csillámok... :)

Ahogy a képeket nézem, egészen jól haladok a "mindig ki van lakkozva a körmöm" fogadalommal. Most az utolsó képen látható narancsos-rezes szín van a körmeimen. Ti mindig viseltek lakkot? Milyen gyakran festitek a körmötöket? Van kedvenc nyári lakkotok?


3 megjegyzés:

  1. Huuh az első és a harmadik a kedvencem *-* Ügyes vagy! Egyébként én elég gyakran festem a körmöm, nagyon ritka, ha nincs rajta körömlakk. Imádom a lakkokat :3

    VálaszTörlés
  2. Nekem mindig festve van, és általában hetente váltogatom a színt meg a mintát is. Bár időfüggő, ha sok a dolgom, csak ráhúzok valami gyorsan száradót, viszont, ha épp ráérek mindig kihasználom a kreativitásomat :)
    Viszont a rondán lepattogzott körömlakk nálam az ápolatlanság jele...

    VálaszTörlés