A kánikula legjobbjai – tusolótermékek mustrája

A nyári melegből idén igazán kijutott, munkában, szabadságon az ember lánya nem győz hideg ital és jégkrém után kapkodni. A hűsítő üdítőkön és nassolni valókon túl pedig a legnagyobb enyhülést egy finom zuhany hozhatja el. Persze nem mindegy, hogy mivel zuhanyzol, így jött az ötlet, hogy kipróbálunk minél több terméket és megpróbáljuk kiválasztani, melyik a legjobb kánikula tusi. Hárman vagyunk lányok a családban, így volt nagy izgés-mozgás, izgalom. Sok tusfürdőt sikerült elhasználni, most pedig ideje erről beszámolni. A tusfürdők beszerzése során az illatra és annak frissítő mivoltára figyeltünk leginkább. Fogadjátok szeretettel a – szerintünk - legjobbakat. 

AVEO Ananas&Minze

Mint egy édes, nyári koktél
A Müller saját márkás tusfürdőjén már a címke is a felfrissülést hirdeti, hátha még elolvassuk a hátulján a leírást; rögtön elképzeljük, hogy ananászlében úszkálva frissülünk fel. Erre az illata is rátesz egy lapáttal, édes ananász csapja meg az orrunkat, bár szó, ami szó, eléggé keresni kell a mentát is a kompozícióban – csak használat közben bukkan fel. Frissítő darab, sokáig megmarad az illata is, védi a bőrt a kiszáradástól. A kiszerelés – 300ml – sokáig elég a zselés állagú finomságból, ami pár száz forintért lehet a miénk.

Jardis du Monde CITROM VERT du MEXIQUE

Citrusos felfrissülés
Igazi üdítő ébresztőbomba az Yves Rocher zöld citromos tusfürdője. Használat után nem csak mi leszünk illatosak, de a fürdőszoba is illatozni fog. Bár citromos, nem szúnyogriasztóra emlékeztet (mint a legtöbb, válogatás közben végigszaglászott citromos tusfürdő). A 200ml-es kiszerelésben picit talán az átlagostól eltérően – de az Yves Rocher-től megszokottan –, hígabb a folyadék, vigyázni kell vele, nehogy eltúlozzuk az adagot, mert nem kell belőle sok.
A termék elérhető ITT

The Body Shop Satsuma Shower Gel

Fanyar hibrid
A felsoroltak közül a legtartósabb illatú a The Body Shop satsuma vagy más néven clementin gyümölcs-illatú tusfürdője. Igazán különleges darab, már csak az „alapanyag” miatt is. A clementin átmenet a mandarin és a narancs között. Ezzel az egzotikus – kicsit Fantára emlékeztető -, fanyar illattal hamar állandó vendéggé avanzsált a fürdőszobapolcunkon. Bár eredetileg édes citromos társáért ugrottunk be a boltba, nem bántuk meg, hogy inkább ezt hoztuk el, főleg, mivel az édes citrom illat hamarosan végleg leköszön – ráadásul akkor éppen nem is volt készleten. (250ml)
A termék elérhető ITT

BOMB Cosmetics Citromos szappantorta

Édesszájú nosztalgia
A szappanok szerelmesei is találhatnak maguknak kedvenc nyári darabot. Nálunk ez a BOMB citromos ízű - akarom mondani illatú szappantortája lett, ami kézzel készült és csupa jóság. Egy szelet nosztalgia az esti fürdéshez (vagy akár egy kézmosáshoz). A gyerekkor citromos nyalókáit és gumicukrait idéző illattól összefut az ember szájában a nyál. Remekül tisztít és nem csak a lelket, de a testet is felfrissíti.
A termék elérhető ITT

Nektek van kedvenc nyári illatotok? Kedvenc nyári tusfürdőtök?

0 megjegyzés: