100. bejegyzés - Életképek

Eljött a 100. bejegyzésem ideje is, így gondoltam indítok egy Életképek sorozatot itt a blogon, főleg az Instagram-os képeimből fogok ide válogatni (na jó, lesz pár csak itt látható is) és egy-két megjegyzést írni. Gondoltam, belefér egy ilyen személyes bejegyzéskör is, azért, hogy jobban megismerjetek. Remélem, tetszeni fognak Nektek a képek. :)

 
Az első rögtön egy őszi hangulatkép válogatás fura gombával, amit ajándékba kaptunk (sárga korallgomba) – elvileg ehető... A kedvenc Maybelline Color Tattoo-m, a frissen törött körmömre festett nem is tudom mi, de van egy kis Halloween hangulata. Illetve egy pillanatkép az asztalomat ősszel ellepő dolgokról – dísztök, tea, gyertya.

 
Ugyancsak őszi hangulat-mix. Ez az az évszak, amikor kitör rajtam az olvashatnék. A Végzet Ereklyéi sorozatba fogtam bele, de nem egyszerű a helyzet, mert Cas mindig befekszik közém és a könyv közé, ráadásul nem nagyon díjazza, ha lapozok. Az illatok a gyengéim ilyenkor, az aromalámpában most rózsaillatú dolog párolog. A plüss bari a Kik-ből van, egyszerűen nem bírtam otthagyni. A gyertyák mellett pedig a lávalámpa a hangulatfokozó a szobámban.

 
Mostanában a munkám miatt rengeteget utazok, az utolsó két fővárosba menős alkalommal Bábolnán kávéztunk reggel. Megérdemeljük, hiszen Szombathelyről 3-4 óra az út, kell egy kis pihenő. A papírpohár csokis, az üvegpohár vaníliás lattét rejt (McCafé). A másik két kép a Pannonia Ring étterméből való, imádom a carbonara spagettijüket (igazi parmezánt tesznek bele, nem csak fűszerekkel meg olcsó sajttal pancsolnak), de utoljára reggeli időben voltunk ott, így egy emberes adag ham&eggs-et és kávét kaptam.


Ez a kép egy kis kreatívkodást rejt; régen rengeteget festettem, de mostanában csak egy lepkére futotta. A nagymacskamintás dolog a laptopom akar lenni, aminek már tiszta karc volt a teteje. Így fogtam és rányoszorgattam – kis szenvedéssel – egy dekorfóliát, így nem csak szép mintás lett, de meg is szerettem kicsit. Az alsó képeken pedig a konyhai terrorjaim láthatóak. Rumos-barnacukros-meggyes pite fáklyával való karamellizálás közben és egy pestos tészta, aminek hamarosan ide is felkerül a receptje.

 
Így a végére pedig Cas produkciói. A kép címe: Variációk fetrengésre. Látszik, hogy kezd hideg lenni, nyáron napközben nem szokott bent aludni. Különben meg egyre hízik, úgyhogy már most kemény télre számítok.

Tetszenek Nektek a képek? Legyen még ilyen bejegyzés?

18 megjegyzés:

  1. Ó, a fetrengés az enyémeknek is jól megy. :-D Nagyon jó képek, várom a továbbiakat, és gratulálok a 100 bejegyzéshez!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, a macskák már csak ilyen nagy fazonok. Köszönöm szépen :)

      Törlés
  2. jók a képek, imádom az ilyen bejegyzéseket, úgyhogy legyenek még! :)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok! Nekem is tetszenek ezek a bejegyzések, úgyhogy várom a többi képet is :) A cica nagyon durván cuki :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, akkor szorgosan fogom gyűjtögetni a képeket. Tudtam, hogy Neked tetszeni fog a cica! :D

      Törlés
  4. cuki cica, hmm a süti, a dekor fólia <3, kávé <3, mécsestartó <3, halloween köröm részlet és a maybelline color tatto is tetszik :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó képek : Az én cicáim is hasonlóképpen szoktak feküdni/ aludni xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Minden cica nagy fazon. Ennél a fetrengésnél már csak az a jobb, mikor fektükből legömbölödnek az ágyról és utána furán néznek. :D

      Törlés
  6. Gratulálok! Igen, legyenek még ilyen képek! Nagyon megadják a hangulatot, kedvem támad egy kis illatgyertyához, és a macskáimmal feküdni az ágyon, miközben filmezem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Éppen ezt csinálom; filmet nézek macskástól és ég az illatgyertya. :)

      Törlés
  7. Itteneeeeeeeeeem, nagyon nagy arc a macskád! :DDD Az enyémek teljes felháborodással kénytelenek közém és a laptop közé befeküdni, ha meg elindítok egy videót, megvetően néznek rám, hogy megzavartam őket a pihenésben, lol :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A megvető nézés nálunk is megvan videózás közben, csak az enyémek utána elkezdik paskolni a monitort. Esetleg ráfekszenet a billentyűzetre. Na akkor van öröm és boldogság. :D

      Törlés
  8. jó kis hangulatot árasztanak a képek:) még, még, még ilyet! Gratulálok a 100 bejegyzéshez:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, hamarosan lesz megint ilyen bejegyzés. :)

      Törlés
  9. Jaj de cuki cicus! :D Aludni azt tud úgy látom. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aludni és enni. Ezekben verhetetlen, meg a másik macska táltól való elhajtásában. :D

      Törlés