BareFaced Beauty pirosító teszt

 
Sokszor láthattátok már nálam bejegyzésekben, videóban a BareFaced Beauty Athena árnyalatú ásványi pirosítóját, így itt az ideje, hogy kapjon egy saját helyet a blogon. Ez a szépség az októberi PIXIBOX-ban volt, mióta megkaptam, már nagyon sokszor és szinte napi rendszerességgel használtam. Bevallom, nem nagyon volt kapcsolatom ásványi pirosítóval ezelőtt, így csodás meglepetésként ért ez a darab.
 
De kezdjük a csomagolással. Erős műanyag, csavarós tetejű tégelyben kapjuk meg a 4g por állagú terméket. A tető eltávolítása után nem az adagoló lyukacskákhoz, hanem egy elfordítható belső zárókupakhoz érünk, ami használat után nem hagyja a tetőbe ömleni a terméket. Hihetetlenül örülök ennek a praktikus elemnek, mivel így nem kell félnem, ha magammal viszem a pirosítót, a zötykölődéstől a tetejében köt ki és majd nem tudom kinyitni, csak nagy veszteségekkel. Sajnos volt már ilyen termékem...

Benti fénynél és napfénynél
 
Az adagolólyukakon könnyen ki lehet csalogatni a pirosítót, amit az ecset is szépen felvesz. Vigyázni kell ezzel a termékkel, mert hihetetlenül jól pigmentált, érdemes kevesebbel kezdeni, aztán ha erősebb hatást szeretnénk, tovább építeni. Csak keveset használva az én falfehér arcomnak is szép, természetes pírt kölcsönöz. Leginkább rózsaszínnek mondanám, mályvás beütéssel, apró arany csillámokkal, melyek inkább felvitel előtt, majd felvitel után lámpa- és erős napfénynél látszanak. A tartósságra sem lehet panasz, egész napos használat mellett sem vettem még észre, hogy eltűnt vagy nagyon megkopott volna.


Sokáig nem voltam jóba a pirosítókkal, valahogy nem találtam olyat, ami szépen mutatott volna a hipóreklám arcomon, így általában nem használtam pirosítót. Ez a darab győzött meg róla, hogy nekem igenis szükségem van ilyen termékre. Azóta állandó lakója lett a neszesszeremnek, amibe ITT bele is kukkanthattok. Nézzétek meg a BareFaced Beauty Facebook oldalát ITT és a PIXIBOX Facebook oldalát is ITT.

Kezeket fel, kinek van meg ez a gyönyörűség?! Ti megtaláltátok már a tökéletes pirosítót? Van ásványi sminkterméketek?

4 megjegyzés:

  1. Tökéletes pirosítót nem találtam még meg én csak sima essence pirosítót használok :) :) DE ez a pirosító felkeltette az érdeklődésem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam ez viszi a pálmát, úgyhogy bátran ajánlom Neked is. :)

      Törlés
  2. Nagyon szép ez a pirosító! :) Lehet én is utánajárok! :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik. Ha kipróbálod, majd mesélj róla! :)

      Törlés