Év végi összegző 2013 - B.Ú.É.K.


Új év, új tervek, fogadalmak. Bár sosem láttam értelmét listákat írni és összegezni az elmúlt évet, most számomra is eljött ez a pillanat. 2013 nálam tényleg a változás éve volt, főleg lélekben. Sok rossz ellenére úgy könyvelem az elmúlt egy évet, hogy sikerült egyre pozitívabban gondolkodnom, lelkileg megerősödnöm. Rengeteg új élményben volt részem, sokat a blognak köszönhetek, hiszen rengeteg kedves embert ismertem meg és ez az „írogatós” hobbi az életem szerves részévé vált. De nem akarom sokáig húzni ezt az összegzést, hiszen közeleg a blog születésnapja, majd akkor kiélem nosztalgiázós gondolataimat.


A kedvenc munkám: Gold Sugar Skull – link
A kedvenc tesztem: AVON Metal Eyes paletta teszt – link
A kedvenc sminkem: Turquoise Candy – Party Makeup - link 
A kedvenc lakkozásom: Vattacukor – ombre körmök – link 
A kedvenc bejegyzésem: 100. bejegyzés – Életképek – link 
Az év legolvasottabb bejegyzése: Gel nails at home – link 
Az év legnézettebb videója: Fogyókúra -50kg – link

Akiknek még itt a helyük: Bomb Cosmetics – link, Pixibox – link

Ennyi lett volna ez a kis összegzés, csak röviden, szerényen. Nagyon sok mindent tervezek, így remélem, 2014-ben nem lesz hiány bejegyzésekben. Idén volt olyan hónap, amikor csak egy-két iromány született az iskolai teendőim miatt, ilyen többet nem lesz. Illetve tervezek egy kis "megmozdulást" is, azért, hogy észrevegyük a szép dolgokat magunk körül. Mozgalmas év elébe nézek. :)


Így a bejegyzés végén pedig szeretnék Boldog Új évet kívánni minden kedves Olvasómnak, Bloggernek és cégnek, akikkel kapcsolatba léptem, olvasnak, nézik a videóimat, esetleg kommentelnek is. Legyen számotokra 2014 sikerekben, szerencsében, boldogságban gazdag, teljesüljön mindaz, amit kívántok, amit szeretnétek elérni! ~ Oh, és csak óvatosan a szilveszteri buliban, nehogy kidőljetek mint a macska a képen! 

B.Ú.É.K.

9 megjegyzés:

  1. Az macsek irtó édes :D Boldog Új Évet Neked! :)

    VálaszTörlés
  2. ... még az a macska, ezer éve nem vakargattam macskahasat :D

    VálaszTörlés
  3. Boldog új évet! :) A macska haláli! :D

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen mindenkinek! :) Akik a macskát is megemlítették, kapnak egy macskahas-vakargató kupont, ami elhasználható a macskáimon. :D

    VálaszTörlés
  5. BUÉK-BUÉK! :))) A cicc mindent visz! :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Reni, neked is! Oh, a cica-simi kupon is jár. Puszi-puszi :)

      Törlés