Kence-kedvencek 2014



Már majdnem január közepe van, de azért itt vannak azok a termékek, amiket a legjobban szerettem, legtöbbet használtam 2014-ben. Nézzétek meg a videót és/vagy görgessetek lejjebb!



The Body Shop szőlőskerti barack testvaj - Nagyon szeretem a márka testvajait, tavaly a barackos volt az, amelyiket a legtöbbet használtam. Isteni illata van és a bőröm is nagyon hálás érte nem csak az orrom. 
La Roche-Posay Cicaplast - Műtéti hegeim megmentője! Sajnos nálam nagyon nem működik jól a sebgyógyulás, a régi varrataim nem lettek annyira szépek, ezért a tavalyi műtétem után sokat keresgéltem, hogy találjak valamit, ami segít a gyógyulásban. A Cicaplast jó barátom lett, szépen hámlasztott, hamar levitte a pirosságot. Sokkal szebb lett vele a heg. 
Eucerin Lip Aktív ajakápoló - Egész évben ezt használtam általános hidratálásra. Bár egy durván kiszáradt, cserepes állapoton nem annyira hatékony segítség, a mindennapokra nem tudnék jobbat választani. Hidratáltak és puhák voltak tőle az ajkaim, teljesen el is fogyott. 


Tangle Teezer Compact Styler - Ezt a fésűt szerintem már mindenki ismeri, mert annyira jó, hogy tömegesen fordul elő a blogokon és a női táskákban. Kellemes vele a fésülködés, nagyon kíméletes darab, nem húzza, nyúzza a hajat.
Kérastase Elixir Ultime - A töredező hajvégeim legjobb barátja. Szépen rendben tartja a hajvégeimet, mióta használom, sokkal ritkábban szorulok fodrászolló segítségére. Ráadásul puha és fényes is lesz tőle a hajam és az illatát is nagyon szeretem. 
Katy Perry Killer Queen parfüm - Számomra ez a tökéletes őszi/téli parfüm. Édes és gyümölcsös, de nem tolakodó. 


UD: Naked2 - Az egyik márka, amit 2014-ben fedeztem fel magamnak, az Urban Decay. Ez a paletta volt az első termékem tőlük. Mit mondjak, nagyon a szívemhez nőtt. Teljesen más egy ilyennel és egy drogériással dolgozni. A szemhéjpúderek csodálatosak, pigmentáltak, tartósak, tökéletesek. Még sokszor lesz szó erről a palettáról, mert egyszerűen imádom. 
Rimmel Lasting Finish Primer - Nem egy primert próbáltam ki az elmúlt éveben, mivel van néhány terület az arcomon (főleg az orrom környéke), ami nincs kibékülve az alapozókkal annyira és szeret hámlásokkal díszelegni. Ezen is javítottam egy kicsit ezzel az alapozó alapozóval, illetve sokkal szebb, egységesebb eredményt tudok vele elérni. Lesz róla szó még részletesebben. 
Max Factor Face Finity warm almond 45 - Elég lassan fedeztem fel, hogy ebből az alapozóból létezik ennyire világos árnyalat is. Nagyon megszerettem, jó a fedése, nem szárad ki alatta a bőröm és nem kell púderrel fixálnom. Ha bb krémnél erősebb  fedésre vágyom, ehhez nyúlok. 


Maybelline New York Color Tattoo - Bár épp a barna CT van a képen, az összesre vonatkozik, hogy a kedvencem. Imádom őket, remek sminkalapok, krémesek, lágyak, könnyű velük dolgozni. 
Maybelline New York gél tus - Szintén olyan darab, amivel nagyon könnyű dolgozni, kezdők is bátran próbálkozhatnak vele. Az eredmény intenzív színű, tartós és precíz, a tushoz kapható ecsetnek köszönhetően. Ez különben az eddigi legjobb tusecsetem, pedig nem egyet próbáltam már. 
Maybelline New York The Colossal Volum' Express Mascara Smoky Eyes - Mivel szeretnék róla írni később, legyen most annyi a lényeg, hogy egy szuperül dúsító darabról van szó. 
Lancome Grandiose - Az eddigi legdrágább spirálom. Nagyon örülök, hogy kipróbálhattam, élmény vele dolgozni. Különleges (hattyú)nyakának köszönhetően elsőre kicsit fura használni, de hamar bele lehet jönni. Szépen elválasztja a pillákat, fekete, tartós festéket adagol. Bár nem szeretem a szilikontüskés spirálokat, ez a darab meggyőzött, hogy mégiscsak érdemes próbálkoznom velük. 
E.L.F. Makeup Remover Pen - Leginkább a tusfarkinca javítására szoktam használni. Praktikus darab, nagyon nagy segítség lehet, ha az ember siet és kapkod. Sajnos az angol oldaltól úgy tudom, már nem lehet rendelni hozzánk, úgyhogy már keresem más márkáktól az utánpótlást. 
Essence ecset - Ez a pufi ecset az, amit minden sminkelésnél használok. Az élek elmaszatolására és a világos színek felvitelére kitűnő. Ezt nagyon eltalálta az Essence. 
Kiko Ultra Glossy Lip Pencil - Ez a 610-es árnyalat, de 3 különbözőt vettem és mind nagyon tetszik. Tavaly kezdtem el barátkozni az ajakkontúr ceruzákkal és a Kikosak jöttek be a legjobban. Tartósak, krémesek, de nem másznak el a helyükről és nem nehezítik el az ajkaimat akkor sem, ha nem csak a körvonalak megrajzolására használom őket. 

Ezek voltak azok a termékek, amiket a legjobban szerettem 2014-ben. Van köztük olyan, ami Nektek is megvan? Esetleg olyan, amit szerettek? 

4 megjegyzés:

  1. A bronz CT-t már szinte unalomig használom, szinte minden nap őérte nyúlok sminkeléskor :) Alapnak még nem használtam, ecsettel felvive gyönyörű, metálos arcát mutatja, mellé már csak spirálozni kell és kész is a szemsminkem :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én össze-vissza használom őket, alapnak is, csak színnek is, meg keverni is szoktam. Viszont ecsettel nagyon ritkán viszem fel, imádok belenyúlkálni és ujjal eldolgozni. :D

      Törlés
  2. A Katy Perry parfüm az etalon nálam, ha őszi-téli illatról van szó, el is fogyasztottam már belőle egy üveggel, és borzalmasan hiányzik. :D A Tangle teezert, a CT-t, az Eucerin balzsamot és a Maybelline spirált szintén imádom. :)

    VálaszTörlés