Wake Me Up | Uborkás szempillaspirál



Lehet, hogy sokaknak furcsa, hogy uborka van egy szempillaspirálban, de én szeretem az ilyen különlegességeket. Így nem sokat vacilláltam, a kosaramban landolt a Rimmel London újdonsága, melyet kifejezetten a reggeli, fáradt tekintet felfrissítésére, a hangulatunk feldobására ajánl a márka. Biztosan láttatok már olyan filmeket (esetleg ti is alkalmaztátok ezt a praktikát), amikben a hősnő uborkakarikát pakol fáradt szemeire. Pihen kicsit, aztán felfrissülve fut tovább. Ez a spirál ezt az élénkítő, energiával teli érzést szeretné átadni, ezért az uborka és persze a névválasztás (és a formula, a hatás, az illat, stb...). A Wonder'full Wake Me Up spirál az uborkakivonaton kívül még B5 és E-vitamint is tartalmaz, melyekkel ápolja a pillákat. Ráadásul érzékeny szemekre is használható. 


A 11 ml-es szempillaspirál 2399 Ft-ba kerül. A csomagolás középen vastagabb és az egész spiráltesten van egy csavar. Egyébként egy teljesen klasszikus tubusról és kupakról beszélünk, nincs benne semmi ördöngösség. A különlegessége a fémes, zöld színe, amivel szintén uborkára szeretne hajazni és ami számomra igencsak tetszetős. A kupakról a ducisága miatt először azt gondoltam, nem lesz kényelmes használni, de nem okozott semmilyen problémát, teljesen kézreálló darab. 


A kefe nyolcas alakú, a közepe vékonyabb, a két vége dundibb, elvileg azért, hogy a pillákat kifelé és felfelé emelje. A kefe eleje nálam nagyon sok festéket vesz fel, ezt egy papírzsebkendőn és/vagy a tubus száján le szoktam húzni. (Az alábbi képen az alsó pillasor elejét úgy festettem ki, hogy ez a lépés kimaradt, így odacsücsült egy festékmaszat, de gondoltam ezt is megmutatom.) Nekem semmilyen problémát nem okozott a kefe, szépen elérte a rövidebb, szemzughoz közeli pillákat is.  


Nálam ez a darab leginkább hosszít és ível, valóban megemeli annyira a pillákat, hogy a tekintet nyitottabbnak, élénkebbnek tűnjön. A dúsítást, amiről sokan beszélnek, nem véltem felfedezni. Nem rántja/tapasztja össze a pillákat, így nem lesz ritkásnak tűnő a pillasor, mint sok más hosszító hatású terméknél, de dúsítani szerintem nem dúsít. Viszont nagyon szép és szembetűnően élénk, fekete színe van a festéknek. Száradás után  - ami egy pöppet talán lassabban megy az átlagosnál - egész nap szépen tart, nem potyog, nem kenődik. Ha már a festéknél tartunk... Nem a hagyományos, büdös festékszag jellemzi, hanem egy friss, zöldes illat. Bevallom, én nem érzem ki belőle az uborkát, számomra pont olyan, mint az aloe verás termékek illata, de anyukám például nagyon bólogatott rá, hogy igen, ez bizony uborkás. 

Ezt és egy dúsító spirált kombinálva szerintem szuper műszempilla hatást lehet elérni. Hétköznapokra tökéletes önmagában is, megéri az árát. Az uborkásságról szólva, talán picit túl van spilázva ez a "fáradt reggel - élénkítő spirál" téma, nálam ez olyan mellékes kis háttérsztori lett. Viszont nagyon tetszik az illat és a pillák, amiket csinál. Ha hosszító, ívelő szempillaspirált kerestek, bátran ajánlom Nektek. Létezik belőle extra fekete verzió is. 

Mit szóltok ehhez az uborkás témához? Kipróbálnátok ezt a spirált? 

2 megjegyzés:

  1. Sajnos én nem hiszem, hogy megveszem, sok tesztet olvastam már róla és nekem inkább dúsítás szükséges, szóval rajtam nem mutatna túl jól azt hiszem:)

    VálaszTörlés