Eucerin AQUAporin ACTIVE tusfürdő és testápoló


Az Eucerin AQUAporin ACTIVE termékei végigkísérték a nyaramat, érzékeny, száraz bőröm jóbarátaivá váltak. Amilyen könnyed textúrájúak, legalább annyira hatékonyan hidratálnak. Különlegességük, hogy "a bőr saját hidratációs hálózatát használják, hogy biztosítsák a szükséges mennyiségű nedvességet. Az egyedi, szabadalmaztatott formula egy Nobel-díjjal jutalmazott tudományos felfedezésen, az aquaporin csatornák felfedezésén alapul. Az aquaporin csatornák a nedvesség áramlását biztosítják a sejtek között. A termékcsalád glüko-glicerol hatóanyagot tartalmaz, ami serkenti az új aquaporin csatornák képződését és ezáltal javítja a nedvességeloszlást a bőrben." A készítmények klinikailag igazoltan használhatóak érzékeny bőr esetén is.


Hatalmas nagy kiszerelésről van szó - mikor megérkezett hozzám a két tubus, nagyon meglepődtem -, praktikus, pumpás fejjel. Egyre jobban szeretem azokat a termékeket, amikbe nem kell belenyúlnom, egyszerűen csak ki tudom adagolni belőlük a megfelelő mennyiséget. Ez ekkora kiszerelésnél (400ml!) különösen jó, hiszen enyhén szólva is olyan adagról beszélhetünk, ami sokáig elég; nem lenne jó mindenféle "dologgal" beszennyezni. 

A tusfürdő könnyed, géles állagú. Visszafogottan habzik és egyáltalán nem szárítja a bőrt, ami kellemesen puha tapintású lesz tőle. A testápoló tejes és extra könnyű állagú - szerintem a legkönnyedebb amivel eddig találkoztam -, ahogy eloszlatom a bőrömön, azonnal érzem, hogy intenzíven hidratál. A két terméket együtt használva tökéletes tisztító, ápoló, hidratáló kombinációt kaptam. Sokat segítettek epilálás után is, nyugtatták és nem hagyták kiszáradni az irritált bőrfelületet.

Akinek nincsenek extra, repedezetten száraz területek a bőrén, annak tökéletesen megoldhatja a mindennapi bőrápolást "csak" ez a két termék. Bár nyári újdonságok voltak, szerintem tökéletesen fogják tenni a dolgukat még a téli hideg ellen is. Az Eucerin termékeit megtaláljátok a patikákban. 

Ti szívesen kipróbálnátok őket? 

0 megjegyzés: