Feketeribiszkés Jégkrém tusfürdő


Sajnos a nyár nem kényeztet el minket idén azzal az igazi nyaralós, kirándulós jóidővel (vagy megsülünk vagy megfagyunk, ki érti ezt?), úgyhogy valami mást kell bevetnünk. Egy olyan jégkrémről lesz szó, amit bátran "fogyaszthatunk" a hidegebb napokon is. Tégelybe zárt gyümölcsös, kicsit fanyar, kicsit vaníliás finomság következik ebben a bejegyzésben, ami tökéletes nyárra, de bogyós illata miatt őszre is. 

Azt hittem, a Pina Colada viszi majd a pálmát nálam ezek közül a tusfürdők közül, aztán a mandarinos is volt egy pillanatig abszolút kedvenc, de csak addig, amíg meg nem szagoltam a fekete ribizliset. Érdekes, a piros ribizlit imádom, a feketét viszont nagyon nem, mégis, ez az illat volt az, ami megfogott. Egyébként van (vagy csak gyerekkoromban volt?) pont ilyen illatú rágócukor.  


A fedelet levéve tényleg olyan, mintha egy adag jégkrémmel lenne dolgunk, ami csak arra vár, hogy gombóconként kimerjük a tégelyből. Az ilyenkor viszonylag keménynek tűnő állag azonban ne tévesszen meg senkit, kézmelegre elkezd olvadni a termék, az ujjainkkal könnyen ki tudunk venni belőle, finom puha, krémes lesz. Kevés mennyiséget kell felhabosítani a bőrön, majd lágyan bemasszírozni. Ezt igencsak könnyű megtenni a lágy, gazdag, krémes habbal. A shea vaj, a bergamott és a vetiver illóolaj hatékonyan hidratálja a bőrt, mely a hab lemosása után selymes marad, és sokáig érezni még rajta a bogyós gyümis illatot. 


Ha valami különlegesre vágytok a rengeteg folyékony termék után, érdemes belekóstolni egy Jégkrém tusfürdőbe. Amit ráadásul sokáig élvezhettek, mert sokkal tovább kitart egy ilyen tégely, mint egy flakonos tusi (vagy kettő...). Ha megtetszett Nektek, IDE kattintva meg tudjátok nézni a "tesóival" együtt. 

Ti kipróbálnátok egy ilyen tusfürdőt? Szeretitek a fekete ribizlit? 

0 megjegyzés: