ABURA tusfürdők


Luxus minőségű, 100%-ig természetes kézműves tusfürdők. Tudtátok, hogy kis hazánkban ilyenek is készülnek? Egy pécsi műhelyben anya és ikerfiai készítik ezeket a különlegesen illatos fürdőtermékeket, melyek szuper tápláló és hidratáló hatásúak. A Dewin termékcsaládban 6 féle tusfürdő vár a család minden tagjára, de akár a sportolók is találhatnak kedvükre valót a márka kínálatából; számukra alkották meg a Contact-ot. 


Három teljes kiszerelésű termék érkezett hozzám, mind 275 ml-esek. Az abszolút kedvenc a Dark Orange, ami pontosan olyan illatú, mint amilyet a neve sejtet; sűrű csokoládé reszelt narancshéjjal - igazi belga csokoládéval, édes narancs illóolajjal és kakaóvajjal  készül. A nyár végi esős, borongós időben legszívesebben állandóan ehhez nyúltam volna. Egy problémám van csak vele, az illatától elkap a karácsonyi hangulat, úgyhogy tényleg próbáltam takarékoskodni vele, hogy inkább a csípősebb őszi napokon dobja majd fel a hangulatom. 

A Lavender Flowers sem hazudtolja meg a nevét, tömény levendula. Tavaly nyáron Tihanynál jártunk egy levendulaföldön, pontosan ugyanilyen illat volt ott, mint ami ebben a tubusban rejtőzik. Ezek után gondolom kicsit sem meglepő, de azért leírom, hogy 100%-os tisztaságú levendula illóolajat tartalmaz, a termék ápoló hatásáról pedig shea vaj gondoskodik. Ez anyukám kedvence lett (én nem vagyok annyira jóban mostanában a levendulával, megfájdul tőle a fejem), esti fürdéshez tökéletes, nyugtató illata sokáig megmarad a bőrön, segíti az elalvást. 

A Contact-ból már a második flakonnál tartunk - érkezett egy belőle a Pure by Pixibox dobozban is, ITT olvashattok róla -, az a gyanúm, hogy mindenki rájárt. Nem véletlen, hiszen azon túl, hogy a csokis és levendulás tusfürdőhöz hasonlóan lágy és krémes, apró dörzsölő, masszírozó hatású olíva- és mandulamag őrleményt tartalmaz. De ami igazán különleges, az a mentolkristály és illóolaj kompozíció (majoranna, rozmaring, kakukkfű, eukaliptusz, stb...), aminél frissítőbbel még sosem találkoztam. Ahogy kinyitom a kupakot, az illat azonnal a fejembe száll és máris jobban érzem magam a legnagyobb hőségben is. 


A teljes kiszerelésű tusfürdők mellett termékmintákat is tartalmazott a csomagom. Ebből igazából négy darab érkezett, de sajnos az egyik nem élte túl a postai megpróbáltatásokat; szétrepedt az alja. Ez a Havanna Moods volt, melyet így értelemszerűen nem próbáltam ki, de a csomag belsejében kellemes illatot hagyott, mely a termékleírás szerint dohánylevélre emlékeztet. 

A minták közül a kedvencem a Rose Petals, pillanatok alatt elhasználtam, annyira tetszett az illata. Pont olyan, mint a frissen szedett rózsaszirmoké. Ez a tusfürdő szerintem a legselymesebb mind közül, a bőröm extra száraz területeinek nagyon jól esett. 

A Milky Touch elég érdekes darab - szintén találkoztam már vele a Pixinek köszönhetően -, kancatejpor hozzáadásával készül. Érzékeny, allergiás, kipirosodásra hajlamos bőrre ajánlott. Az illata számomra egyértelműen mézes és hát ezután tényleg nincs szükség testápolóra. 

A végére hagytam azt a darabot, ami nálam sajnos egy nagy nem. A Silky Grass tele van csupa finom illóolajjal (édes narancs, bergamott és borsmenta), selyemprotein tartalma segít megőrizni a bőr természetes nedvességtartalmát, javítja a bőr szerkezetét. Az illata viszont olyan, mint a rohadó fűnek, nem bírja a gyomrom. 


Összességében nagyon kellemes benyomást tett rám a márka, a tusfürdőkről általánosságban elmondható, hogy krémesek, visszafogottan, lágyan habzanak, tökéletesen tisztítják a bőrt, melyen az illatukat is tartósan otthagyják. Az illatválaszték csodás, vannak itt klasszikus és teljesen egyedi verziók is, mindenki találhat kedvére valót. A csomagolás is teljesen rendben van, az egyszerű műanyag flakont szuperül feldobják a címkék/matricák, a Dewin család esetében luxus érzetet keltve, a Contact címkéje pedig bármelyik mostanában divatos Pinterest inspirációs táblán elférne. 

Nagyon örülök, hogy kipróbálhattam ezeket a tusfürdőket, bátran ajánlom őket Nektek is. Ha kedvet kaptatok valamelyikhez, a www.abura.hu-n mindet megtaláljátok, ráadásul dugig van tömve információval az oldal, melyek alapján látatlanban is simán bele lehet szeretni a márkába. 

Ti kipróbálnátok valamelyiket? :) 

0 megjegyzés: