AVON Nutra Effects Bársonyos hidratáló krém chia maggal


Szeptemberben az AVON Nutra Effects termékcsaládja három új testápolóval bővült. "Ezen testápolók különlegessége a természetben előforduló olyan összetevőkben rejlik, mint a chia mag vagy a mandulaolaj, mellettük pedig értékes Omega 3 esszenciális zsírsavakat, bőrtápláló vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak. Rendkívül gyorsan beszívódnak és akár 48 órán át hidratálják a bőrt. A testápolók parabén-, ftalát- és színezékmentesek, mindemellett mindegyik termék allergológiailag tesztelt, így érzékeny bőrűek számára is ajánlott."


Számomra a legérdekesebbnek a Bársonyosan hidratáló többfunkciós testápoló tűnt, bele is vetettem magam a tesztelésébe, amint megérkezett. A tégely a lágy színű feliratokkal egészen visszafogott, de mutatós, a tető szorosan zár. Tetszik ez a csomagolás, a három új testápoló közül csak ez került ilyen tégelybe, a másik kettő flakonos. 

A csomagoláson túllépve, az első dolog, ami megfogott, az a krém illata. Nagyon, nagyon finom, körülírni nem igazán tudom, de olyan klasszikus krém és tisztaságillata van, ami mintha cseppet parfümös lenne. Felvitel után rajtam nagyon sokáig lehet még érezni, nem emlékszem rá, hogy lett volna olyan testápoló, aminek ilyen sokáig kitartott volna az illata a bőrömön. 

Ez a krém eléggé sűrűnek és masszívnak tűnik, egyáltalán nem is folyós, de amikor kiveszek belőle és elkezdem eldolgozni, mindig rá kell jönnöm, hogy nagyon könnyed állaga van, annyira krémes lesz mintha kicsit olvadna. Pillanatok alatt el lehet dolgozni és ahogy a bőrhöz ér, azonnal elkezd beszívódni.


Testre, kézre és arcra is használható. Bevallom, mikor megéreztem az illatát, arra gondoltam, hogy arcra inkább nem fogom használni. Aztán mégis győzött a kíváncsiság, pláne, hogy a Nutra Effects gélkrémje (ITT olvashatsz róla) nagyon bejött. Arcra kenve is nagyon kellemes, szépen hidratálja a bőrt, ami viszonylag lassan zsírosodik vissza. Nem gondoltam volna, de így is nagyon bevált a krém. Testápolónak is szuper, az igazán extra száraz területekre használok emellett mást is, de a normál és száraz részekre tökéletesen elég, selymesen puha bőr marad utána. Kézkrémként is jól funkcionál, mióta ezt használom reggel és este, sokkal szebb a bőr a körmöm környékén. 

Összességében nagyon bevált nekem ez a termék, mindhárom területen. Meglepődtem, egy kicsit szkeptikus vagyok, ha multifunkciós cuccokról van szó. A hidratáló hatása miatt szerintem mindenkinek jó lehet ez a krém, akinek szomjazik a bőre. Talán az illata az, ami túl erős, túl sok lehet valakinek, emiatt érdemes meggondolni a beszerzését. Ha kedvet kaptatok hozzá, megtaláljátok az AVON webshopján IDE kattintva. Az oldalon beszerezhetitek a másik két testápolót is. 


"A Nutra Effects Intenzív hidratáló testápoló chia maggal és egyéb aktív összetevőkkel varázsolja mennyeien hidratálttá a bőrt. Segít visszaadni annak bársonyosságát, kellemes tapintását és egészséges megjelenését. Könnyed textúrájának köszönhetően normál bőrűek számára ajánlott.

A szárazabb, igénybevett bőr számára a Nutra Effects Mélytápláló testápoló nyújthat igazi megnyugvást, hiszen a benne található értékes mandulaolajnak köszönhetően segít mélyen táplálni és javítani a bőr állapotát, illetve ellenállhatatlanul puhává és ragyogóvá tenni azt."

Nektek hogy tetszik ez a multifunkciós krém? Kipróbálnátok? Esetleg valamelyik másik testápolót? 

0 megjegyzés: