Nyerj VOYAGE Málna-C Nappali Arckrémet!


Január 16-án ünnepelte a blog a 4. születésnapját. Én éppen ezen a napon lettem 25 éves. Ennek alkalmából a Magister Products megajándékozott egy VOYAGE Málna-C Nappali Arckrémmel, hiszen 25 éves kortól érdemes gondolni a ráncok megelőzésére. Illetve rögtön két krémet is kaptam, hogy valaki velem együtt próbálhassa ki ezt a málnaillatú csodakencét - amiről IDE kattintva mindent meg is tudhattok. 

Kikerült egy játék a Facebook oldalamra, amit sajnos eltávolítottak. Mikor újra kikerült a játékfelhívás, több probléma is felmerült, így a játék most átköltözik ide, a blogra. Viszont azoknak a jelentkezése, akik ekkor kezdtek el játszani, nem veszett el, mindent mentettem képernyőfotókkal, stb..., így ahogy ígértem, ők továbbra is játékban maradnak, nem szükséges újra jelentkezniük. 

Viszont akkor itt folytatjuk és valaki gazdagabb lesz egy VOYAGE Málna-C Nappali Arckrémmel. 

Ha szeretnéd, nézz körül egy kicsit a blogomon és hagyj egy kommentet itt a bejegyzés alatt, amiben megírod a címét annak a bejegyzésemnek, ami a legjobban tetszett. A kommentben írd meg azt is, milyen néven követed a Negiluy Facebook oldalt (IDE kattintva oda jutsz)! Ez azért is fontos, mert a nyertes nevét itt a bejegyzésben, illetve egy külön Fb bejegyzésben teszem közzé - ott hamarabb értesülsz, ha Te vagy a szerencsés. 

Így tudsz például jelentkezni: "Szia! Minta Anna néven követlek Fb-on, a Lila ajkak és még pár gondolat... bejegyzésed tetszett a legjobban."

Ha szeretnél még egyszer bekerülni a virtuális kalapba, írd meg azt is, miről olvasnál/látnál videót szívesen tőlem! Ez lehet szépségápolási téma, smink, termékteszt, bármi! 

A játék 2017. január 27-én (délben) zárul. A nyertes ajándéka postázásra kerül, magyarországi címre, miután megírta azt Facebookon privát üzenetben. 

Ezúton is köszönöm a Magister Products-nak!
Sok sikert!

13 megjegyzés:

  1. Szia!

    A kedvenc bejegyzésem: 5 kence a hűtőből...
    Face-en Viktória Nagyné Láposi néven követlek
    Szívesen olvasnék sminkújdonságokról, sminktippekről...
    Köszi a játékot!

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Saját néven követlek! :-)
    Szeretnék még videókat smink témában, az arctisztítástól kezdve végig az egész folyamatot. Részletesen, hogy milyen szereket használsz.
    Köszönöm! :-)

    VálaszTörlés
  3. Szia! A kedvenc bejegyzésem az Ünnepi füstös alapsmink AVON Luxe termékekkel. Facebookon Nagy Nikolett Tímea néven követlek. Terméktesztelésekről szívesen olvasnék többet :) Üdv, Niki

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Süle Viktória néven követlek facebook-on.
    Mindegyik teszt nagyon jó, legalábbis nekem hasznosak :)
    Hajápolásról olvasnék még többet.
    Köszi a játéklehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  5. Szia!

    Lena Kon néven követlek facebookon.
    Mindent szeretek amit posztolsz, de a "Hasznosságok műtét előtt" nagyon jól jött, mert sosem tudom olyankor összeszedni a gondolataimat.
    Szívesen olvasnék arról, hogy most milyen termékeket használsz a mindennapokban.
    Köszi a lehetőséget. :)

    VálaszTörlés
  6. Szia! Boldog szülinapot! A kedvencem a Rózsaszín tavaszi bombságok volt, mert a bejegyzés hatására vettem pillecukros illatgyertyát! :) Facebookon Hanna Nagy Panna néven likeoltalak!

    VálaszTörlés
  7. Szia! Boldog szülinapot Neked és a blogodnak is! A kedvencem a Mediterrán tonhalas tészta bejegyzés volt, mert én is imádok mindent, ami benne van a receptben :) Valamint a MAC Burgundy Times Nine | Teszt & Sminkvideó is nagyon tetszett, mert én olyan béna vagyok a sminkeléshez és ez a smink nagyon tetszett :)
    Facebookon Zsófi Ördögh néven követlek!

    VálaszTörlés
  8. Szia!
    Boldog szülinapot neked és a blognak is.
    Általában a facebook oldaladat szoktam nézni,ide kicsit ritkábban jutok el.
    Ünnepi füstös alapsmink c. írásod tetszett nagyon,mivel mostanában evvel a sminkkel próbálkozok,több kevesebb sikerrel.
    A Facebook-on Katalin Széll néven követlek.

    VálaszTörlés
  9. Szia,
    Patrícia Kutasi néven követlek és a Avonos Kenzo parfüm leírása tetszett és az ausztriai hault is imádtam.
    Happy happy Bday!
    Üdv: P

    VálaszTörlés
  10. Nekem a kedvenc bejegyzesem amit olvastam toled az "Aromax Micellás Lemosók És Hajpakolás" cimu bejegyzes volt. Istenes samantha neven kovetlek 😊

    VálaszTörlés
  11. Reszegi-Bucsay Tünde néven követlek! Az elmúlt időszakban a tökéletes mézeskalács-recept és díszítés bejegyzésed tetszett!!! Mivel előtte sütöttem mézeskalácsot és nem sikerült, ezért gondoltam kipróbálom az általad megosztott receptet és ez végre sikerült!!! De a többi bejegyzésed is tetszik!

    VálaszTörlés
  12. Szia! A Daiso Japan mitesszereltávolító arcmaszk írasod szívesen olvastam, érdekelnek az arcápolási tippek, olvasnék róluk. Facebookon Melinda Tóthné Spekker néven követlek! 😚

    VálaszTörlés
  13. Szia.
    Krisztina Redák néven követem a blog FB oldalát. Nekem a kedvencem a Blistex ajakápolókról szóló bejegyzés volt. Hajas témákban szívesen olvasnék még , illetve arcápolásról is. :)
    Köszi a lehetőséget. Szép napot:)

    VálaszTörlés